If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
в случая - спокойно може да се окаже, че някой от тези, за които си писал чете този форум или даже участва.
Грозно е да говориш за някого зад гърба му, особено обидни неща.
Ако беше така,messire Woland, този някой следваше да се обозначи, като такъв, и аз знаейки това му обозначаване, да започна в пряк контакт=присъствено, да го "обиждам".
И защото сме на митинг , и си говорим, в хода на беседата си изясняваме позициите.
Надявам се , че последният абзац е риторичен, а не е отправен към мен.
Говоря по принцип
Но, представи си, че този теоретичен "някой" в момента не е регистриран и попадне за пръв път на форума да речем след месец. Той разбира се ще попадне рано или късно и на тази тема и няма да разглежда нещата писани в нея като писани за други и в миналото
Това са теоретични ситуации, но затова пък - възможни.
Понеже ми е пределно ясно в какъв контекст повдигаш въпроса, ще ти дам ясни примери за "обида" (макар че доста бяха изтрити)
Цитат:
Gaden Gogi написа:
ЗНАЧИ ПОНЕЖИ НЕ СИ ПРОФАН КАТО НАС БИ ТРЯБВАЛО ДА ЗНАЕШ
Цитат:
Gaden Gogi написа:
Гамен в един форум си е гамен на всякъде.
Ami poneve ti е много ясно и понеже си стриктен. Можеше да прочетеш ЧЕ НЕ АЗ ОБЯВИХ ВСИЧКИ УЧАСТНИЦИ за профани. Един друг юзър го направи. Интересното е3 че когато аз с ФАКТИ му показах че е гола вода, аз бях баннатия.
Ама карай да върви. Ако и само за миналата седмица да е изписал толкова много фактологични грешки....
Мисля си аз, че тия работи дето ги пише по някакви алинеи и параграфи са боза работа. Ако ние сами тук не се уважаваме един друг и различните си мнения, то няма кой да ни накара насила. Та така че тоя спор какво точно е "неприсъствена лъжа" или как там беше ми се струва бая измислен
А и какво всички реагират като ущипани девици, я малко се стегнете - някой като ви противоречи то си защитавайте мнението, трупнете на масата малко факти, цитирайте един два източника и набутайте лошия в миша дупка :twak: :twisted:
XV mile the sea brode is
From Turkey to the Ile of Rodez...
Цитирането на юридически източници тук е малко неуместно - на форума малко или много ние сами си създаваме такива, които изцяло важат в рамките на форумната реалност (макар и не извън нея, разбира се). Останалото е общо взето безсмислено да се дообсъжда, пък и има истина в последния пост на сър Грей .
(една малка забележка към Валентор - тази тема всъщност не е митинг като форма, а е за определен митинг).
Нека да напомня, че форумът е частна собственост, членството в него зависи изцяло от собствениците и той изобщо не е под българските юридически норми, тъй като физически не се намира в България, така че цитирането на българския закон беше съвсем безпочвено.
albireo написа
...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...
Не се връзвай за един единствен пример, да не мислиш че ей така се взема такова решение.
Gaden Gogi написа
Ami poneve ti е много ясно и понеже си стриктен. Можеше да прочетеш ЧЕ НЕ АЗ ОБЯВИХ ВСИЧКИ УЧАСТНИЦИ за профани. Един друг юзър го направи. Интересното е3 че когато аз с ФАКТИ му показах че е гола вода, аз бях баннатия.
Ама карай да върви. Ако и само за миналата седмица да е изписал толкова много фактологични грешки....
albireo написа
...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...
Comment