If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Абе не знам какво точно е било и дали е било важно, но знам че центъра беше блокиран отвсякъде и едвам си стигнах до училището......
Такива задръствания........
"Нима, Създателю,
съм искал от пръстта човек да ме изваеш,
мигар аз самият съм те молил
от мрака да ме извлечеш?"
ъъъ тва е странно, малко невероятно е да не забележа 15 хиляди души, но наистина нищо такова не съм разбрал... е можеби щото не гледам телевизия и не чета вестници ама чак пък толкова и никой да не спомене... :?
Бррр, какви снимки само, белият свят ще ни помисли за аборигени. Иначе аз имах работа към ЦУМ и ги видях, ама не ми направи впечатление да за кой знае колко, хората дето се нервеха на задръстването бяха повече,
Мене ме кефи пръстена на протестиращия миньор
Иначе и аз помня, че си идвах към къщи от центъра и ми идеше да се сбия с тези олигофрени...а може да бил и друг митинг.
Митинги в България - бегай.. 15 години стигат времето е наше :drink2:
8) 8) 8)
Не е лоше да протестират. Даже е добре че най-после (надявам се) мизерията ги е накарала да излязат на улицата. Но само протести нищо не се постига. Докато не започната да стрелят ило поне да бият управляващите нищо няма да се промени.
Ако започнат да стрелят по управляващите, забрави ЕС и чужди инвестиции.
А, чакай, ти точно това искаш.
Именно! Държавата ни е била най-силна когато сама е инвестирала в производството си. И точно тогава беше създадена българската промишленост която тези които Виталий нарича "ставниники запада" разграбват и унищожавата.
предполагам, че искаш да кажеш "когато руснаците инвестираха" и създадоха промишлени гиганти, които бяха абсолютно неконкурентно способни на един що-годе нормален пазар, но продаваха стоките си из онова икономическо недоносче, наречено СИВ.
"If elections changed anything, they would be forbidden" ~ Kurt Tucholsky
8) 8) 8)
Много западна пропаганда четеш. Едиствената помощ от СССР беше технологична и военна.Всичко друго дори и полетите в Космоса са платени от България. Но онази България която можеше да си позволи а не сегашната американска полуколония :evil: :evil: :evil:
Comment