Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Митинг

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Митинг

Случайно попаднах на ей това
    BBC, News, BBC News, news online, world, uk, international, foreign, british, online, service

Кога е било това и за какво точно става дума? Нещо сериозно или?!
    XV mile the sea brode is
    From Turkey to the Ile of Rodez...

Митинг

Абе не знам какво точно е било и дали е било важно, но знам че центъра беше блокиран отвсякъде и едвам си стигнах до училището......
    Такива задръствания........
    "Нима, Създателю,
    съм искал от пръстта човек да ме изваеш,
    мигар аз самият съм те молил
    от мрака да ме извлечеш?"

Comment

ъъъ тва е странно, малко невероятно е да не забележа 15 хиляди души, но наистина нищо такова не съм разбрал... е можеби щото не гледам телевизия и не чета вестници ама чак пък толкова и никой да не спомене... :?
      <<..........>>

Comment

Добре де, какво предлагат?
        По моя преценка съм обективен.

Comment

Алтернативка 3

Бррр, какви снимки само, белият свят ще ни помисли за аборигени. Иначе аз имах работа към ЦУМ и ги видях, ама не ми направи впечатление да за кой знае колко, хората дето се нервеха на задръстването бяха повече,

Comment

Като чуя за профсъюзни деятели / особено нашите/, ми се приисква да съм командир на наказателен взвод, а те-изправени до стената. :x
            "If elections changed anything, they would be forbidden" ~ Kurt Tucholsky

Comment

Аз имам по-скромни желания: Главен готвач на людоедскао племе :twisted:

Comment

Мене ме кефи пръстена на протестиращия миньор
                Иначе и аз помня, че си идвах към къщи от центъра и ми идеше да се сбия с тези олигофрени...а може да бил и друг митинг.
                Митинги в България - бегай.. 15 години стигат времето е наше :drink2:
                Ruhm und Ehre der Waffen SS

Comment

8) 8) 8)
                  Не е лоше да протестират. Даже е добре че най-после (надявам се) мизерията ги е накарала да излязат на улицата. Но само протести нищо не се постига. Докато не започната да стрелят ило поне да бият управляващите нищо няма да се промени.
                  НА БОЙНОТО ПОЛЕ БЪЛГАРИЯ

Comment

Ако започнат да стрелят по управляващите, забрави ЕС и чужди инвестиции.

А, чакай, ти точно това искаш.
                    albireo написа
                    ...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...

Comment

Imperial Friedrich написа
                      Ако започнат да стрелят по управляващите, забрави ЕС и чужди инвестиции.

А, чакай, ти точно това искаш.
                      Именно! Държавата ни е била най-силна когато сама е инвестирала в производството си. И точно тогава беше създадена българската промишленост която тези които Виталий нарича "ставниники запада" разграбват и унищожавата.
                      НА БОЙНОТО ПОЛЕ БЪЛГАРИЯ

Comment

предполагам, че искаш да кажеш "когато руснаците инвестираха" и създадоха промишлени гиганти, които бяха абсолютно неконкурентно способни на един що-годе нормален пазар, но продаваха стоките си из онова икономическо недоносче, наречено СИВ.
                        "If elections changed anything, they would be forbidden" ~ Kurt Tucholsky

Comment

8) 8) 8)
                          Много западна пропаганда четеш. Едиствената помощ от СССР беше технологична и военна.Всичко друго дори и полетите в Космоса са платени от България. Но онази България която можеше да си позволи а не сегашната американска полуколония :evil: :evil: :evil:
                          НА БОЙНОТО ПОЛЕ БЪЛГАРИЯ

Comment

Остава и да кажеш, че комунистическата икономика беше цветуща и направо ще ти дам медал Форумен Клоун.
                            albireo написа
                            ...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...

Comment

Дааа,Елемаг!С 10-те милиарда долара, можеше да се направят много неща :roll: ...
                              Но докато ги върнем,в Куба ще е дошло "светлото бъдеще"...

П.с. Не прочете ли в книгите без западна пропаганда,кога ще рухне загниващият капитализъм?
                              "Търпение и време, време и търпение..."
                              Кутузов

Comment

Working...
                              X