Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Среща!Събота 24ти/идущата демек :)/

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

да отида Русия по-рано от август е невъзможно,за съжаление.
    "Лейкауф, один из высших командиров вермахта, с полным основанием употреблял местоимение «мы»: «мы», немецкие оккупанты; «мы», вермахт и СС, несем полную ответственность за убийства евреев и военнопленных, за голодную смерть многих жителей Украины. " Wolfram
    Wette

Comment

Ей да не се пошегува човек Признавам ! виноват другарю морски :wall:
      За това пътуване има смисъл само ако се съберат повече хора, а тогава ще трябва по сериозен транспорт - влакова композиция и т.н. Ще го измислим... :tup:
      Ruhm und Ehre der Waffen SS

Comment

Abе в средата на диарбекира как ще отидеш с влак бе??? С кола на групички по 4, ама е голяма гадост пътя. Аз бях взел под наем едно уно когато ходи и с него се стига обаче тръгнах в 9 от Пловдив, отидох, сравнително бързо ги намерих (преди това бях провел очна ствка с един маьор)разглеждах сравнително кратко (жилна ме една оса, а аз съм алергичен а и бях единствения с книжка) и се върнах възможно най -бързо, ама едва в 18,00

Comment

Ами краят на февруари звучи обещаващо за среща във Военно историческия. И после както подобава:drink: :sheep: :drums:
          Ама кЪтират се!
          Alliis laetum, sibi sapiens.

Comment

SPWW2v7/SPMBTv3 Game Features

A zaщo w muzeq???там да няма бирария скрита между оръдията??

Comment

Има патрончета с водка в бойното отделение на танковете...:lol: Има предвид първо да се размотаем там и после :drink2: защото ако направим обратното туко виж сме подкарали някой :tanks:
              :mhehe:
              Незнам майна за транспорта както кажеш така :tup:
              Ruhm und Ehre der Waffen SS

Comment

Ей какви сте ми доволни на снимкатаааааааааа. Едни такива мазни физиономии, много яко
                То исторически филми в България не се правят, щото няма продуктово позициониране - Симеон Цветков 2012г.

Comment

Мазни ли? Тия дето аз ги поствам направо бледнеят пред нашите герои.

Alliis laetum, sibi sapiens.

Comment

Малей, хубаво че не пратих снимка дето и мене ме има, кой знае какви коментари щеше да има тогава.

Comment

Working...
                    X