да отида Русия по-рано от август е невъзможно,за съжаление.
Среща!Събота 24ти/идущата демек :)/
Collapse
X
-
Ей да не се пошегува човек
Признавам ! виноват другарю морски :wall:
За това пътуване има смисъл само ако се съберат повече хора, а тогава ще трябва по сериозен транспорт - влакова композиция и т.н. Ще го измислим... :tup:Comment
-
Abе в средата на диарбекира как ще отидеш с влак бе???
С кола на групички по 4, ама е голяма гадост пътя. Аз бях взел под наем едно уно когато ходи и с него се стига обаче тръгнах в 9 от Пловдив, отидох, сравнително бързо ги намерих (преди това бях провел очна ствка с един маьор)разглеждах сравнително кратко (жилна ме една оса, а аз съм алергичен а и бях единствения с книжка) и се върнах възможно най -бързо, ама едва в 18,00
Comment
-
Ами краят на февруари звучи обещаващо за среща във Военно историческия. И после както подобава:drink: :sheep: :drums:
Ама кЪтират се!Alliis laetum, sibi sapiens.Comment
-
Comment
-
Има патрончета с водка в бойното отделение на танковете...:lol: Има предвид първо да се размотаем там и после :drink2: защото ако направим обратното туко виж сме подкарали някой :tanks:
:mhehe:
Незнам майна за транспорта както кажеш така :tup:Comment
-
Ей какви сте ми доволни на снимкатаааааааааа. Едни такива мазни физиономии, много яко
То исторически филми в България не се правят, щото няма продуктово позициониране - Симеон Цветков 2012г.Comment
-
Мазни ли? Тия дето аз ги поствам направо бледнеят пред нашите герои.
Alliis laetum, sibi sapiens.Comment
-
Малей, хубаво че не пратих снимка дето и мене ме има, кой знае какви коментари щеше да има тогава.Comment

Comment