това съм аз - Гоги не се отнася за теб
Среща!Събота 24ти/идущата демек :)/
Collapse
X
-
-
Ще направя всичко по силите си да дойда на срещата или направо в "Ботуша". Не съм се бръснал от 2 седмици, така че едва ли някой ще има проблеми с разпознаването, освен собствената ми майка.
П.П: Виждам, че новите иконки се кутират добре. :tup:Alliis laetum, sibi sapiens.Comment
-
Седи сега грей се ще има снимки даже от "срещата" на високо равнище. Направо ми звучи като митове и легенди като ми разправят, че някога е имало велики масовки :-oComment
-
Хайде слагайте ги тук, да пооплакнем малко очите и ние!
Пък следващият път Импереца като ми дойде на гости ще се снимаме двамата от нашата среща на още по-високо равнище
То исторически филми в България не се правят, щото няма продуктово позициониране - Симеон Цветков 2012г.Comment
-
чудесно, точно Ботуша, който е в ремонт ли избрахте...закъснях и ви търсих там, но in vain. както и да е, дано сте си изкарали добре:tup:
Ти си това,което е твоето най-голямо желание,
каквото е желанието ти,такива са и мислите ти,
каквито са мислите ти,такива са делата ти,
каквито са делата ти, такава е и съдбата ти.Comment
-
Все пак наистина трябваше да напишем на вратата на "Ботуша" -> "Ние сме в Стария войн." :lol:Comment
-
Аз предлагам да си набедим някоя кръчмичка за Имперски Генерален Щаб и там да се събираме. Като някой закъснее ще знае къде да ни намери. Айде давайте предложения!То исторически филми в България не се правят, щото няма продуктово позициониране - Симеон Цветков 2012г.Comment
-
Снимка на присъствалите..............Грррр защо неще да качи снимката при положение че е под 500к?????сега ще ги ресайзна и ще пробвам пак.:-oComment

.
Comment