Втори опит, Хм пак не стана, Импреца трябва да провери защо, излиза че страницата не може да бъде показана:-x Трети опит, силно смалена картинка....пак не ще. пращам ги на Императора той да се оправя.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Среща!Събота 24ти/идущата демек :)/
Collapse
X
-
Както ви казах и тогава инструкцията е на швабистански и не мога да е вдена. Ако искате лятотот може да се вдигнем организирано до границата и да се снимаме на тамошните трошляци, дори може да се врем и з бункерите, тези с Т-34-85, са поне на два етажа, но до тогава може и в музея. Ама нека малко се стопли. Като говорим за несериозност, я кажи кой закъсня??? Снимките вънка са общо 3 бр. на една съм аз и тя отбада защото не се харесвам другите две ги пратих на импереца, той е избрал да сложи тази, на него хленчете, +това ако не си спомняте аз предлагах да се снимаме и на попа, ама всичкидухнахте, аз да освободя цялата памет на апарата за целта а вие да не искате да се щракаме. От 300 до 2000 пози можехме да нащракаме в зависимост от качеството
Comment
-
хе,хе, как така щаб квартирата "Ботуша" в ремонт? айде през февруари по някое време военноисторически музей и поливане с алкоголь."Лейкауф, один из высших командиров вермахта, с полным основанием употреблял местоимение «мы»: «мы», немецкие оккупанты; «мы», вермахт и СС, несем полную ответственность за убийства евреев и военнопленных, за голодную смерть многих жителей Украины. " Wolfram
Wette
Comment
-
Ей Витман, следващия път като те видя ще те подкъся до нормален ръст. Я си признай колко закъсня аз докато те чаках (и мръзнех) пре Бонжура?. Анти тебе те разконспититаха като руснак,ако се моткаш извън BG-то дали ще мога да си изпрося да ми донесеш играчка?
За Екскурзията, там където се намират ще е проходимо чак май месец, но е добре да се разберем кои хора ще ходим, аа и имайте предвид че са към 300 км в едната посока и бая пари и време ще отнеме, евентуално може да се ползува моята вила ,близо до Пловдив, като плацдарм, и с каква кола ще ходим, нечия или под наем.
Comment
Comment