Аз този път няма да се отърва - ще си стоя в апартамента... Ще гледам нова година по ТВ
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Как ще прекарате Нова Година?
Collapse
X
-
ъъъ, защо така, това ли е лицето на капитализма, пфу....гадна история, е, аз мисля да ходя на купонче, а после може би към Военния клуб, въпреки че след вчера не съм сигурен, дали точно там ще има парти, малко се съмнявам...пък и в крайна сметка, да, сега като се замисля, по-добре там да няма парти.Ти си това,което е твоето най-голямо желание,
каквото е желанието ти,такива са и мислите ти,
каквито са мислите ти,такива са делата ти,
каквито са делата ти, такава е и съдбата ти.
Comment
-
Originally posted by "Longanlon"
В КЪЩИ??!!??
....не мога да повярвам, че жена във фертилна възраст ще си стои у тях на нова година. направо жив зян, дет се вика.Ти си това,което е твоето най-голямо желание,
каквото е желанието ти,такива са и мислите ти,
каквито са мислите ти,такива са делата ти,
каквито са делата ти, такава е и съдбата ти.
Comment
-
Ами и аз вкъщи, но аз съм си такъв, неспасяем случай - така си и предпочитам - на спокойствие. Компютри, книги, трапеза най-вече, приятели, такива неща, чат-пат малко телевизия ...
Както и да е - някой видя ли какво даваха по bTV? Аз за съжаление не го гледах цялото, но програмата им беше изключително добра, чак да не повяврваш ...Модератор на раздели "Втора световна война" и "Междувоенен период".
Проект 22.06.1941 г.
"... там можете да попаднете на персонажи като например "честен прокурор" - а това, съгласете се, е същество къде-къде по-фантастично от някакъв си там "тъмен елф"." ©
Comment
Comment