Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Как ще прекарате Нова Година?

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Аз този път няма да се отърва - ще си стоя в апартамента... Ще гледам нова година по ТВ
    albireo написа
    ...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...

Аз на работа и после в къщи!
    Баси не е честно :cry:
    То исторически филми в България не се правят, щото няма продуктово позициониране - Симеон Цветков 2012г.

Comment

ъъъ, защо така, това ли е лицето на капитализма, пфу....гадна история, е, аз мисля да ходя на купонче, а после може би към Военния клуб, въпреки че след вчера не съм сигурен, дали точно там ще има парти, малко се съмнявам...пък и в крайна сметка, да, сега като се замисля, по-добре там да няма парти.
      Ти си това,което е твоето най-голямо желание,
      каквото е желанието ти,такива са и мислите ти,
      каквито са мислите ти,такива са делата ти,
      каквито са делата ти, такава е и съдбата ти.

Comment

И аз съм си вкъщи.Тая година така, пък за другата ще видим
        Едно е да искаш, друго е да можеш, а трето и четвърто е да го направиш...

Comment

В КЪЩИ??!!??

боже и такива хора имало....не мога да повярвам, че жена във фертилна възраст ще си стои у тях на нова година. направо жив зян, дет се вика.

Comment

Originally posted by "Longanlon"

В КЪЩИ??!!??

....не мога да повярвам, че жена във фертилна възраст ще си стои у тях на нова година. направо жив зян, дет се вика.
            хехе, той и Шварценегер в Терминатор 3 каза нещо подобно на Клеър Дейнс...упс, аз пък не мога да повярвам, че цитирам Шварценегер :lol: но така си е,де...дори и при най-малката възможност трябва да се празнува извън вкъщи :tup: въпреки че нашите партите стават все по-пенсионерски :roll: дано днес не е така.
            Ти си това,което е твоето най-голямо желание,
            каквото е желанието ти,такива са и мислите ти,
            каквито са мислите ти,такива са делата ти,
            каквито са делата ти, такава е и съдбата ти.

Comment

Ами и аз вкъщи, но аз съм си такъв, неспасяем случай - така си и предпочитам - на спокойствие. Компютри, книги, трапеза най-вече, приятели, такива неща, чат-пат малко телевизия ...

Както и да е - някой видя ли какво даваха по bTV? Аз за съжаление не го гледах цялото, но програмата им беше изключително добра, чак да не повяврваш ...
              Модератор на раздели "Втора световна война" и "Междувоенен период".
              Проект 22.06.1941 г.
              "... там можете да попаднете на персонажи като например "честен прокурор" - а това, съгласете се, е същество къде-къде по-фантастично от някакъв си там "тъмен елф"." ©

Comment

ами ...

бре, на вас ви остава час и нещо
                albireo написа
                ...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...

Comment

Аз ще съм си в къщи- с Импереца ще си я чиститим онлайн
                  То исторически филми в България не се правят, щото няма продуктово позициониране - Симеон Цветков 2012г.

Comment

Честитихме си я вече!
                    Пуснахме химна и после Дунавското хоро. Волумето беше на Мах

Comment

аз го пуснах на 10 пъти по-мощни колони от тебе
                      albireo написа

Comment

Лошо няма трябва да се усети Празникът добре

Comment

За шоуто по БТВ - беше наистина добро.
                          А шоуто на Слави пък чупи всички рекорди.
                          Първата част беше супер смешна, а пък втората сериозна -
                          при това много добре направена и на тема, която вълнува всички.
                          Едно е да искаш, друго е да можеш, а трето и четвърто е да го направиш...

Comment

Коя беше темата?За смъртта на войниците ли?

Comment

Не знам за Бтв но ОРТ програмата беше феноменална! 2.5 часа готино ШОУ!!! умрях от смях от шегите на Максим Галкин :lol: :lol:
                              Спасибо Вам, Георгий Константинович, за то, что спасли Россию! Вечная вам память!

Comment

Working...
                              X