If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
ъъъ, защо така, това ли е лицето на капитализма, пфу....гадна история, е, аз мисля да ходя на купонче, а после може би към Военния клуб, въпреки че след вчера не съм сигурен, дали точно там ще има парти, малко се съмнявам...пък и в крайна сметка, да, сега като се замисля, по-добре там да няма парти.
Ти си това,което е твоето най-голямо желание,
каквото е желанието ти,такива са и мислите ти,
каквито са мислите ти,такива са делата ти,
каквито са делата ти, такава е и съдбата ти.
....не мога да повярвам, че жена във фертилна възраст ще си стои у тях на нова година. направо жив зян, дет се вика.
хехе, той и Шварценегер в Терминатор 3 каза нещо подобно на Клеър Дейнс...упс, аз пък не мога да повярвам, че цитирам Шварценегер :lol: но така си е,де...дори и при най-малката възможност трябва да се празнува извън вкъщи :tup: въпреки че нашите партите стават все по-пенсионерски :roll: дано днес не е така.
Ти си това,което е твоето най-голямо желание,
каквото е желанието ти,такива са и мислите ти,
каквито са мислите ти,такива са делата ти,
каквито са делата ти, такава е и съдбата ти.
Ами и аз вкъщи, но аз съм си такъв, неспасяем случай - така си и предпочитам - на спокойствие. Компютри, книги, трапеза най-вече, приятели, такива неща, чат-пат малко телевизия ...
Както и да е - някой видя ли какво даваха по bTV? Аз за съжаление не го гледах цялото, но програмата им беше изключително добра, чак да не повяврваш ...
За шоуто по БТВ - беше наистина добро.
А шоуто на Слави пък чупи всички рекорди.
Първата част беше супер смешна, а пък втората сериозна -
при това много добре направена и на тема, която вълнува всички.
Едно е да искаш, друго е да можеш, а трето и четвърто е да го направиш...
Comment