If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
е, за тия грешки никой не държи сметка - ясно е, че са от недоглеждане и бързане.
например мойте мнения, ако се загледате, повечето са едитвани по 1-2 пъти. Ми заплесвам се като пиша и греша, какво да правя....
Ти прочете ли я?
Цели 4ма са казали какво са правили и как са си прекарали. Останалите спориха по граматическа проблематика или за траура и прочие. Нали нямаше да разводняваме темите (най-малко хората, които се грижат за форума).
Аз ще се върна доста преди нова година за да споделя с вас няколко мига от кратката си почивка в красивата ни Витоша където всичко е прекрасно и най-вече цените (една пАлачинка 2лв. :lol: една кутия натурален сок колкото чашки има вътре по 2лв... ама това са подробности. Абсолютно никакъв проблем за супер богатите Българи :lol: )
Та качихме се с приятели с идеята да караме ски но за съжаление нямаше много сняг тогава :o и като добавим някой други подробности се получи горе долу следното :
Малко пяна за смазване на "ските" :tup:
+
Неизвестни количества:
=
Управление на плъзгащо се превозно средство с голяма скорост в насрещното платно на пътя :lol:
и детска радост
Аааа какви снегорини имаше леле веригите им по широки и от на Кралски Тигър...защо чичкото не ми даде да покарам ? :cry:
П.С. Догодина по-голяма шейна :twisted: (Много див народ са братушките пеят като развалени грамофони.... бараби - да се оплача :lol: но срещу Рускините нямам нищо против )
Comment