Оцеляването не е трудно просто защото няма такова. Всички оцеляват с една дупка повече в главата.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какви Жени харесвате
Collapse
X
-
Модератор на раздели "Втора световна война" и "Междувоенен период".
Проект 22.06.1941 г.
"... там можете да попаднете на персонажи като например "честен прокурор" - а това, съгласете се, е същество къде-къде по-фантастично от някакъв си там "тъмен елф"." ©
Comment
-
Imperial написаАко пък някъде ви попадне интелигентна, хубава, стройна със сериозни интереси в историята и изкуството, свиркайте.
messire Woland написаНяма проблеми, винаги можем да ги изгоним. Да го направя ли?
mellisa написа
6) Мда...
Ето този
илиии
абе я се забавлявайте направо с
Comment
-
Erich Von Manstein написаНа кой свят? На тукашния или на другия? Идеалната жена е мъртвата жена.
ама още е рано да говоря със сигурностalbireo написа...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...
Comment
-
Erich Von Manstein написаНа кой свят? Ня тукашния или на другия? Идеалната жена е мъртвата жена. Хм аама Витман разправяше, че неговата била по-голяма фанатичка и от него. Бррр. Само се въртяла около дулото и искала да се качи, само слушала как се пръскат дупенцата на 5 Шърмана и въобще чного буквално възприемала нещата. Ама пак добре.
Аз оставих в петък едно нежно и лесно ранимо дете, невинно при това /по негови думи/, а заварвам някакъв циник на негово място..."Pressй; fortement sur ma droite, mon centre cède, impossible de me mouvoir, situation excellente, j'attaque."
Осмелих се. Осмелявам се. Докрай. И си плащам за това. Не се пазаря.
Comment
-
Shelenberg написаИ аз съм така :rock: :tup:
Ако някоя дама се разпознае в горните определения, дет' се вика : " Don't hesitate to call me".
Comment
-
Обичам момичетата, които го правят.
Обичам момичетата, които за него забравят.
Но мразя онези девойки, които казват "Добре !"
а после се изплъзват.
А тези, които обичам най-много
и мисля, че ще се съгласите с мен,
са момичетата, които казват,
че не са го правили с никого,
но биха опитали - казват очите им.
Comment
-
Моят живот
(но не съм Бил Клинтън)
Може би млади дами ви се ще да срещнете стар загорял президент с петорен байпас и побеляла глава както и с нервна съпруга и стажантка с изцапана от сперма рокля но това НЕ съм аз.
Аз съм другият ви любомец: старият войн с много пречупени кръстове и голяма пушка от пруската война от дедо генерал Георг фон Манщайн. Аз дет се вика и две и двеста съм видял. то не бяха оръдия колко влакове аматакива едни приятни фалически символи галещи окото то не бяха танкове с настръхнали дула и покатерили се танкисти абе въобще голям секс. Ъъъ
иначе хаха освен петте ми обожателки аз не се срамувам да се предложа:
млад 18годишен както каза Николай без шофьорска книжка или кола но имам танк и като порасна ще карам танк. Искам съвсем отговорно да заявя че съм пич.
Comment
Comment