Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какви Жени харесвате

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Оцеляването не е трудно просто защото няма такова. Всички оцеляват с една дупка повече в главата.

Comment

Песимист
      "Нима, Създателю,
      съм искал от пръстта човек да ме изваеш,
      мигар аз самият съм те молил
      от мрака да ме извлечеш?"

Comment

Да, на реалистите понякога така им казват...

Comment

Ето нещо около разбирателството и възможните проблеми
          Attached Files
          Модератор на раздели "Втора световна война" и "Междувоенен период".
          Проект 22.06.1941 г.
          "... там можете да попаднете на персонажи като например "честен прокурор" - а това, съгласете се, е същество къде-къде по-фантастично от някакъв си там "тъмен елф"." ©

Comment

Imperial написа
            Ако пък някъде ви попадне интелигентна, хубава, стройна със сериозни интереси в историята и изкуството, свиркайте.
            На кой свят? Ня тукашния или на другия? Идеалната жена е мъртвата жена. Хм аама Витман разправяше, че неговата била по-голяма фанатичка и от него. Бррр. Само се въртяла около дулото и искала да се качи, само слушала как се пръскат дупенцата на 5 Шърмана и въобще чного буквално възприемала нещата. Ама пак добре.

messire Woland написа
            Няма проблеми, винаги можем да ги изгоним. Да го направя ли?
            Мии някак си засягат ме. :cry:

mellisa написа

6) Мда...

Ето този

Кхъм. това прилича на:

илиии

абе я се забавлявайте направо с

Last edited by Док Холидей; 19-03-2005, 14:45. Причина: Автоматично сливане на двойно мнение

Comment

Erich Von Manstein написа
              На кой свят? На тукашния или на другия? Идеалната жена е мъртвата жена.
              шшш недей така, че май намерих една точно както съм писал там
              ама още е рано да говоря със сигурност
              albireo написа
              ...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...

Comment

И аз уж намерих и още бягам като я видя. Просто съм я гледал винаги в профил и е нямало как да забележа, че мозъкът й отдавна е изтекъл от другото невидимо ухо.

Comment

На кой свят? Ня тукашния или на другия? Идеалната жена е мъртвата жена. Хм аама Витман разправяше, че неговата била по-голяма фанатичка и от него. Бррр. Само се въртяла около дулото и искала да се качи, само слушала как се пръскат дупенцата на 5 Шърмана и въобще чного буквално възприемала нещата. Ама пак добре.
                  Кой си ти и какво си направил на истинския Ерик ?!?!? :twak: :fire:
                  Аз оставих в петък едно нежно и лесно ранимо дете, невинно при това /по негови думи/, а заварвам някакъв циник на негово място...
                  "Pressй; fortement sur ma droite, mon centre cède, impossible de me mouvoir, situation excellente, j'attaque."
                  Осмелих се. Осмелявам се. Докрай. И си плащам за това. Не се пазаря.

Comment

Той и Джойс е нямал представа, че книгата му снобите ще разправят колко е скандална ама и това е станало... Не за друго ами погледнах подписа ти. Вече съм пет години във френската а към 10 клас можех да си го преведа. Сега нищо не знам.

Comment

.................. Не за друго ами погледнах подписа ти. Вече съм пет години във френската а към 10 клас можех да си го преведа. Сега нищо не знам.
                      Добре че ми обърна внимание че и аз да се позагледам...
                      may the Force be with you

Comment

А сега се позагледах и го разбрах. Само имам една неяснота по използването на инфинитива вместо passe simple или passe compose

Comment

Николай написа
                          Какви Жени харесвате ?

Хубави.
                          И аз съм така :rock: :tup:
                          Къде и да одиш, къде и да шеташ, не се срами, не се плаши българин да си.

Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда.

Войната е много сладко нещо за тези, които не са я виждали.

Comment

Shelenberg написа
                            И аз съм така :rock: :tup:
                            Е, аз съм си доста претенциозен ... Трябва и да са кумулативно: красиви, усмихнати, мили, чаровни, да не обръщат внимание на дреболиите в живота, които толкова често ни развалят настроението, и да са готови да срещнат прясно изпечен (от една седмица) трийсетгодишен симпатяга, който още няма шофьорска книжка, пък камо ли кола; напива се поне два пъти на седмица, ненавижда крикета и е фен на Реал Мадрид (но на оня, стария Реал от 80-те)...
                            Ако някоя дама се разпознае в горните определения, дет' се вика : " Don't hesitate to call me".

Comment

Обичам момичетата, които го правят.
                              Обичам момичетата, които за него забравят.
                              Но мразя онези девойки, които казват "Добре !"
                              а после се изплъзват.
                              А тези, които обичам най-много
                              и мисля, че ще се съгласите с мен,
                              са момичетата, които казват,
                              че не са го правили с никого,
                              но биха опитали - казват очите им.

Comment

Моят живот
                                (но не съм Бил Клинтън)

Може би млади дами ви се ще да срещнете стар загорял президент с петорен байпас и побеляла глава както и с нервна съпруга и стажантка с изцапана от сперма рокля но това НЕ съм аз.
                                Аз съм другият ви любомец: старият войн с много пречупени кръстове и голяма пушка от пруската война от дедо генерал Георг фон Манщайн. Аз дет се вика и две и двеста съм видял. то не бяха оръдия колко влакове аматакива едни приятни фалически символи галещи окото то не бяха танкове с настръхнали дула и покатерили се танкисти абе въобще голям секс. Ъъъ
                                иначе хаха освен петте ми обожателки аз не се срамувам да се предложа:
                                млад 18годишен както каза Николай без шофьорска книжка или кола но имам танк и като порасна ще карам танк. Искам съвсем отговорно да заявя че съм пич.

Comment

Working...
                                X