Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какви Жени харесвате

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Голям и добър в по моите разбирания са различни понятия.Пък и претенциозен тип като мен не може да е голям просто
    ...Българите това е народът,който имаше всичко което е пожелавал,народ в който е придобивал титли онизи който е купувал благородството си с кръвта на неприятеля,народ при който бойното поле прославя рода,понеже у тях без колебание за по-благороден се смята ония,чието оръжие е било окървавено повече в сражение...

Comment

Незамужние девчонки из нашего отдела.
      (Если получиться прикрепить файл)
      Attached Files
      "Россия безразлична к жизни человека и к течению времени. Она безмолвна. Она вечна. Она несокрушима..." Томас КАРЛЕЙЛЬ .

Comment

Вот как, а болгари им нравиться?

Comment

Да, наверное, (если в ЕС войдете ) у одной даже предки с Балкан...
          "Россия безразлична к жизни человека и к течению времени. Она безмолвна. Она вечна. Она несокрушима..." Томас КАРЛЕЙЛЬ .

Comment

Хорошо, непременно войдем в Брюкселской компании,я лично позоботаюсь, потом в Москву :bulgaria:

Comment

Ако пък някъде ви попадне интелигентна, хубава, стройна със сериозни интереси в историята и изкуството, свиркайте.
              albireo написа
              ...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...

Comment

Выбирайте!
                Минуту назад поговорил с одной (средний снимок), ей Болгары точно нравятся...

Comment

форумче за международни запознаства с девойки, запалени от различни военноисторически аспекти?! Гадже, фен на Рунщед или девойка, запленена от испанските кулверини??? :mhehe:

Comment

:sm191:

А пък ако знае разликата между модификации D и Е на PzKpfw.III направо да си събира багажа.
                    albireo написа
                    ...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...

Comment

Началник не знам за твоя вкус ама аз лично не си падам по жени които се интересуват от история или каквото и да било подобно.Аз си падам по красиви жени.Светът е замислен така жените да са красиви мъжете умни.По приятно ми е с вас да коментирам историята...с жените коментираме друго!!!
                      ...Българите това е народът,който имаше всичко което е пожелавал,народ в който е придобивал титли онизи който е купувал благородството си с кръвта на неприятеля,народ при който бойното поле прославя рода,понеже у тях без колебание за по-благороден се смята ония,чието оръжие е било окървавено повече в сражение...

Comment

Е, светът е така устроен както всеки си го устрои за себе си. Все пак Средновековието отдавна мина
                        albireo написа

Comment

Е, според някои отново предстои;
                          Както и да е - по темата - женския начин на мислене си има своите особености и умна жена не означава непременно това, което ние тук си представяме. Поне така говори моя опит
                          Модератор на раздели "Втора световна война" и "Междувоенен период".
                          Проект 22.06.1941 г.
                          "... там можете да попаднете на персонажи като например "честен прокурор" - а това, съгласете се, е същество къде-къде по-фантастично от някакъв си там "тъмен елф"." ©

Comment

Zabelqzah тук една тема, която ми се видя интересна. За съжаление съм пропуснал нейния ПИК, но все пак...
                            Забелязвам, че липсват точни уточнения, за това какви жени харесвате.
                            Няма ли да е по-лесно да дадем описание и да сравним това на болшинството. Доскоро смятах че блондинките са видещи, но май не е така.
                            При мен е лесно:
                            ръст 168 см, коса - тъмна , очи - сини или зелени, кг - 48-55, гърди - поне с нормален размер.
                            Ето това е - кратко, точно и ясно
                            А при вас?

Comment

ДА !!!

Comment

Longanlon написа
                                нали ти казах - спецuaлизирах класическа археология - гърция и рим, по-конкретно - скулптyра. дипломната ми работа беше за повишавaнето на анатомичната точност в скулптyрното изобраjение при влиянието на египетската скулптyра върху гръцката .
                                Това може ли да го обясниш малко по-подробно ? Какво ще рече повишаване следствие от влиянието, при положение, че самата голяма /монументална/ гръцка склуптора се е родила именно под влиянието на египетската такава ? За прословутия канон за разделение на склуптурата в Египет, описан от Диодор ли говориш ?
                                "Pressй; fortement sur ma droite, mon centre cède, impossible de me mouvoir, situation excellente, j'attaque."
                                Осмелих се. Осмелявам се. Докрай. И си плащам за това. Не се пазаря.

Comment

Working...
                                X