Голям и добър в по моите разбирания са различни понятия.Пък и претенциозен тип като мен не може да е голям просто
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какви Жени харесвате
Collapse
X
-
...Българите това е народът,който имаше всичко което е пожелавал,народ в който е придобивал титли онизи който е купувал благородството си с кръвта на неприятеля,народ при който бойното поле прославя рода,понеже у тях без колебание за по-благороден се смята ония,чието оръжие е било окървавено повече в сражение...
-
Началник не знам за твоя вкус ама аз лично не си падам по жени които се интересуват от история или каквото и да било подобно.Аз си падам по красиви жени.Светът е замислен така жените да са красиви мъжете умни.По приятно ми е с вас да коментирам историята...с жените коментираме друго!!!...Българите това е народът,който имаше всичко което е пожелавал,народ в който е придобивал титли онизи който е купувал благородството си с кръвта на неприятеля,народ при който бойното поле прославя рода,понеже у тях без колебание за по-благороден се смята ония,чието оръжие е било окървавено повече в сражение...
Comment
-
Е, според някои отново предстои;
Както и да е - по темата - женския начин на мислене си има своите особености и умна жена не означава непременно това, което ние тук си представяме. Поне така говори моя опитМодератор на раздели "Втора световна война" и "Междувоенен период".
Проект 22.06.1941 г.
"... там можете да попаднете на персонажи като например "честен прокурор" - а това, съгласете се, е същество къде-къде по-фантастично от някакъв си там "тъмен елф"." ©
Comment
-
Гост
Zabelqzah тук една тема, която ми се видя интересна. За съжаление съм пропуснал нейния ПИК, но все пак...
Забелязвам, че липсват точни уточнения, за това какви жени харесвате.
Няма ли да е по-лесно да дадем описание и да сравним това на болшинството. Доскоро смятах че блондинките са видещи, но май не е така.
При мен е лесно:
ръст 168 см, коса - тъмна , очи - сини или зелени, кг - 48-55, гърди - поне с нормален размер.
Ето това е - кратко, точно и ясно
А при вас?
Comment
-
Longanlon написанали ти казах - спецuaлизирах класическа археология - гърция и рим, по-конкретно - скулптyра. дипломната ми работа беше за повишавaнето на анатомичната точност в скулптyрното изобраjение при влиянието на египетската скулптyра върху гръцката ."Pressй; fortement sur ma droite, mon centre cède, impossible de me mouvoir, situation excellente, j'attaque."
Осмелих се. Осмелявам се. Докрай. И си плащам за това. Не се пазаря.
Comment
Comment