Какви Жени харесвате

Collapse
X

• Време
  • Show
new posts
  • Гост

.
    Last edited by Гост; 21-03-2006, 06:57.

Comment

• mellisa
      Cupitor impossibilium
      • Mar 2005
      • 1181

valo написа
      Не, че не ми харесва собствената ми жена/ :o /, но чуждите ми са по-интересни....

Припомни ми имейла на жена ти? :imperial:
      "Pressй; fortement sur ma droite, mon centre cède, impossible de me mouvoir, situation excellente, j'attaque."
      Осмелих се. Осмелявам се. Докрай. И си плащам за това. Не се пазаря.

Comment

• Michael Wittmann
        ветеран
        • Nov 2003
        • 552

Харесвам "планинарки" -да не се оплакват от нищо, да не се лигавят за глупости като ФОБИИ от вода, високо, НАСЕКОМИ, ВЛЕЧУГИ и сяква такава безобидна гад. Да не са ВЕГЕТАРЯНКИ в никакъв случай. Да не казват НЕ МОГА... и т.н. Да не казват "Тъпо ми е -направи нещо !"
        Ruhm und Ehre der Waffen SS

Comment

• Пилот
          Генерал-полковник
          • Feb 2005
          • 2876

Michael Wittmann написа
          Харесвам "планинарки" -да не се оплакват от нищо, да не се лигавят за глупости като ФОБИИ от вода, високо, НАСЕКОМИ, ВЛЕЧУГИ и сяква такава безобидна гад. Да не са ВЕГЕТАРЯНКИ в никакъв случай. Да не казват НЕ МОГА... и т.н. Да не казват "Тъпо ми е -направи нещо !"
          Познавам 2-3 такива Само дето две от тях не са планинарки в буквалния смисъл на думата.
          „Аз, Драгомир, писах.
          Аз, Севаст Огнян, бях при цар Шишман кефалия и много зло патих. В това време турците воюваха. Аз се държах за вярата на Шишмана царя.“

Модератор на раздел "Военна Авиация"

Comment

ветеран
            • Apr 2005
            • 469

Michael Wittmann написа
            :sm186: И никога да не ги боли главата! :twisted:
            Проблемът на форума :damnyou:

"Чети историята и като познаеш от нея суетата на тоя свят, научи се да го презираш"
            Паисий Хилендарски

Comment

• Michael Wittmann
              ветеран
              • Nov 2003
              • 552

Хехе Пилот ами браво :tup: Аватарх не смесвай нещатата всеки може да го боли главата много ясно :1087:

Comment

• Гост

Michael Wittmann написа
                А, виж това - да

Comment

• VladDracul
                  ветеран
                  • Oct 2004
                  • 473

Michael Wittmann написа

За събота организирах ходене от Железница до Черни Връх - да ти се идва...
                  "Нима, Създателю,
                  съм искал от пръстта човек да ме изваеш,
                  мигар аз самият съм те молил
                  от мрака да ме извлечеш?"

Comment

ветеран
                    • Apr 2005
                    • 469

Michael Wittmann написа
                    Аватарх не смесвай нещатата всеки може да го боли главата много ясно :1087:
                    Неее, не всеки! :aaa: :sm186: Нямам предвид когато човек е искрен... абе защо ми се налага да обяснявам елементарни неща :sm113:

"Чети историята и като познаеш от нея суетата на тоя свят, научи се да го презираш"
                    Паисий Хилендарски

Comment

• Гост

Моето виждане е класическо: по-добре богата, но хубава, отколкото бедна и грозна. :sm199:

Comment

• HELLCAT
                        ветеран
                        • Mar 2005
                        • 631

Galahad написа
                        Моето виждане е класическо: по-добре богата, но хубава, отколкото бедна и грозна. :sm199:
                        ....или казано другояче - важното да е богата, а любовта ще дойде по - късно :tup:

mellisa написа
                        Припомни ми имейла на жена ти? :imperial:
                        ....Човекът сподели едно свое толкова безобидно виждане,и ето ..жената като пираня се нахвърли върху му :grrr: :grrr: :grrr:
                        И после ние хората сме виновни, че жените не са като нас :sm186:

mellisa написа
                        Това е...това е едно от най-мачистките и обиждащи ме като жена неща, които съм чела! :cry:
                        И мен :evil: :evil: :evil:

( ако бях жена, разбира се ! )
                        Last edited by HELLCAT; 23-06-2005, 21:15. Причина: Автоматично сливане на двойно мнение
                        SEMPER AGRESSUS

Comment

• ISTORIK
                          Guardian of Time
                          • Jan 2003
                          • 1131

Ако гледате филмите Azumi и Azumi 2, много бързо ще разберете по какви жени си падам...

Ако мислиш за 1 година напред, посей ориз, ако мислиш за 10 години напред, засади дърво, а ако мислиш за 100 години напред - образовай населението!!!

Comment

ветеран
                            • Apr 2005
                            • 469

ISTORIK написа
                            Ако гледате филмите Azumi и Azumi 2, много бързо ще разберете по какви жени си падам...
                            Егати! Какви филми гледат пловдивските учители!

Пък ако си женен, въобще не ми се мисли каква е жена ти!

Паисий Хилендарски

Comment

• Michael Wittmann
                              ветеран
                              • Nov 2003
                              • 552

Avatarx a ти да не си зодия Близнаци

Comment

• mellisa
                                Cupitor impossibilium
                                • Mar 2005
                                • 1181

HELLCAT написа
                                ...Човекът сподели едно свое толкова безобидно виждане,и ето ..жената като пираня се нахвърли върху му :grrr: :grrr: :grrr:
                                Ами, Хелкат, ако виждането наистина е толкова безобидно, какъв е проблемът да го сподели не само с нас, но и с жена си? :teu24:

HELLCAT написа
                                ...И после ние хората сме виновни, че жените не са като нас
                                Определено почвам да си мисля, че имаш някакви мазохистични тенденции
                                "Pressй; fortement sur ma droite, mon centre cède, impossible de me mouvoir, situation excellente, j'attaque."
                                Осмелих се. Осмелявам се. Докрай. И си плащам за това. Не се пазаря.

Comment

Working...