.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какви Жени харесвате
Collapse
X
-
Гост
-
valo написаНе, че не ми харесва собствената ми жена/ :o /, но чуждите ми са по-интересни....
Припомни ми имейла на жена ти? :imperial:"Pressй; fortement sur ma droite, mon centre cède, impossible de me mouvoir, situation excellente, j'attaque."
Осмелих се. Осмелявам се. Докрай. И си плащам за това. Не се пазаря.
Comment
-
Michael Wittmann написаХаресвам "планинарки" -да не се оплакват от нищо, да не се лигавят за глупости като ФОБИИ от вода, високо, НАСЕКОМИ, ВЛЕЧУГИ и сяква такава безобидна гад. Да не са ВЕГЕТАРЯНКИ в никакъв случай. Да не казват НЕ МОГА... и т.н. Да не казват "Тъпо ми е -направи нещо !"„Аз, Драгомир, писах.
Аз, Севаст Огнян, бях при цар Шишман кефалия и много зло патих. В това време турците воюваха. Аз се държах за вярата на Шишмана царя.“
Модератор на раздел "Военна Авиация"
Comment
-
Michael Wittmann написаХаресвам "планинарки" -да не се оплакват от нищо, да не се лигавят за глупости като ФОБИИ от вода, високо, НАСЕКОМИ, ВЛЕЧУГИ и сяква такава безобидна гад. Да не са ВЕГЕТАРЯНКИ в никакъв случай. Да не казват НЕ МОГА... и т.н. Да не казват "Тъпо ми е -направи нещо !"Проблемът на форума :damnyou:
"Чети историята и като познаеш от нея суетата на тоя свят, научи се да го презираш"
Паисий Хилендарски
Comment
-
Гост
Michael Wittmann написаХаресвам "планинарки" -да не се оплакват от нищо, да не се лигавят за глупости като ФОБИИ от вода, високо, НАСЕКОМИ, ВЛЕЧУГИ и сяква такава безобидна гад. Да не са ВЕГЕТАРЯНКИ в никакъв случай. Да не казват НЕ МОГА... и т.н. Да не казват "Тъпо ми е -направи нещо !"
Comment
-
Michael Wittmann написаХаресвам "планинарки" -да не се оплакват от нищо, да не се лигавят за глупости като ФОБИИ от вода, високо, НАСЕКОМИ, ВЛЕЧУГИ и сяква такава безобидна гад. Да не са ВЕГЕТАРЯНКИ в никакъв случай. Да не казват НЕ МОГА... и т.н. Да не казват "Тъпо ми е -направи нещо !"
За събота организирах ходене от Железница до Черни Връх - да ти се идва...
"Нима, Създателю,
съм искал от пръстта човек да ме изваеш,
мигар аз самият съм те молил
от мрака да ме извлечеш?"
Comment
-
Michael Wittmann написаАватарх не смесвай нещатата всеки може да го боли главата много ясно :1087:Проблемът на форума :damnyou:
"Чети историята и като познаеш от нея суетата на тоя свят, научи се да го презираш"
Паисий Хилендарски
Comment
-
Гост
Comment
-
Galahad написаМоето виждане е класическо: по-добре богата, но хубава, отколкото бедна и грозна. :sm199:
mellisa написаПрипомни ми имейла на жена ти? :imperial:
И после ние хората сме виновни, че жените не са като нас :sm186:
mellisa написаТова е...това е едно от най-мачистките и обиждащи ме като жена неща, които съм чела! :cry:
( ако бях жена, разбира се ! )SEMPER AGRESSUS
Comment
-
ISTORIK написаАко гледате филмите Azumi и Azumi 2, много бързо ще разберете по какви жени си падам...
Пък ако си женен, въобще не ми се мисли каква е жена ти!Проблемът на форума :damnyou:
Паисий Хилендарски
Comment
-
HELLCAT написа...Човекът сподели едно свое толкова безобидно виждане,и ето ..жената като пираня се нахвърли върху му :grrr: :grrr: :grrr:
HELLCAT написа...И после ние хората сме виновни, че жените не са като нас"Pressй; fortement sur ma droite, mon centre cède, impossible de me mouvoir, situation excellente, j'attaque."
Осмелих се. Осмелявам се. Докрай. И си плащам за това. Не се пазаря.
Comment
Comment