Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какви Жени харесвате

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

.
    Last edited by ; 21-03-2006, 08:57.

Comment

valo написа
      Не, че не ми харесва собствената ми жена/ :o /, но чуждите ми са по-интересни....

Припомни ми имейла на жена ти? :imperial:
      "Pressй; fortement sur ma droite, mon centre cède, impossible de me mouvoir, situation excellente, j'attaque."
      Осмелих се. Осмелявам се. Докрай. И си плащам за това. Не се пазаря.

Comment

Харесвам "планинарки" -да не се оплакват от нищо, да не се лигавят за глупости като ФОБИИ от вода, високо, НАСЕКОМИ, ВЛЕЧУГИ и сяква такава безобидна гад. Да не са ВЕГЕТАРЯНКИ в никакъв случай. Да не казват НЕ МОГА... и т.н. Да не казват "Тъпо ми е -направи нещо !"
        Ruhm und Ehre der Waffen SS

Comment

Michael Wittmann написа
          Харесвам "планинарки" -да не се оплакват от нищо, да не се лигавят за глупости като ФОБИИ от вода, високо, НАСЕКОМИ, ВЛЕЧУГИ и сяква такава безобидна гад. Да не са ВЕГЕТАРЯНКИ в никакъв случай. Да не казват НЕ МОГА... и т.н. Да не казват "Тъпо ми е -направи нещо !"
          Познавам 2-3 такива Само дето две от тях не са планинарки в буквалния смисъл на думата.
          „Аз, Драгомир, писах.
          Аз, Севаст Огнян, бях при цар Шишман кефалия и много зло патих. В това време турците воюваха. Аз се държах за вярата на Шишмана царя.“

Модератор на раздел "Военна Авиация"

Comment

Michael Wittmann написа
            :sm186: И никога да не ги боли главата! :twisted:
            Проблемът на форума :damnyou:

"Чети историята и като познаеш от нея суетата на тоя свят, научи се да го презираш"
            Паисий Хилендарски

Comment

Хехе Пилот ами браво :tup: Аватарх не смесвай нещатата всеки може да го боли главата много ясно :1087:

Comment

Michael Wittmann написа
                А, виж това - да

Comment

Michael Wittmann написа

За събота организирах ходене от Железница до Черни Връх - да ти се идва...
                  "Нима, Създателю,
                  съм искал от пръстта човек да ме изваеш,
                  мигар аз самият съм те молил
                  от мрака да ме извлечеш?"

Comment

Michael Wittmann написа
                    Аватарх не смесвай нещатата всеки може да го боли главата много ясно :1087:
                    Неее, не всеки! :aaa: :sm186: Нямам предвид когато човек е искрен... абе защо ми се налага да обяснявам елементарни неща :sm113:

"Чети историята и като познаеш от нея суетата на тоя свят, научи се да го презираш"
                    Паисий Хилендарски

Comment

Моето виждане е класическо: по-добре богата, но хубава, отколкото бедна и грозна. :sm199:

Comment

Galahad написа
                        Моето виждане е класическо: по-добре богата, но хубава, отколкото бедна и грозна. :sm199:
                        ....или казано другояче - важното да е богата, а любовта ще дойде по - късно :tup:

mellisa написа
                        Припомни ми имейла на жена ти? :imperial:
                        ....Човекът сподели едно свое толкова безобидно виждане,и ето ..жената като пираня се нахвърли върху му :grrr: :grrr: :grrr:
                        И после ние хората сме виновни, че жените не са като нас :sm186:

mellisa написа
                        Това е...това е едно от най-мачистките и обиждащи ме като жена неща, които съм чела! :cry:
                        И мен :evil: :evil: :evil:

( ако бях жена, разбира се ! )
                        Last edited by HELLCAT; 23-06-2005, 23:15. Причина: Автоматично сливане на двойно мнение
                        SEMPER AGRESSUS

Comment

Ако гледате филмите Azumi и Azumi 2, много бързо ще разберете по какви жени си падам...

Ако мислиш за 1 година напред, посей ориз, ако мислиш за 10 години напред, засади дърво, а ако мислиш за 100 години напред - образовай населението!!!

Comment

ISTORIK написа
                            Ако гледате филмите Azumi и Azumi 2, много бързо ще разберете по какви жени си падам...
                            Егати! Какви филми гледат пловдивските учители!

Пък ако си женен, въобще не ми се мисли каква е жена ти!

Паисий Хилендарски

Comment

Avatarx a ти да не си зодия Близнаци

Comment

HELLCAT написа
                                ...Човекът сподели едно свое толкова безобидно виждане,и ето ..жената като пираня се нахвърли върху му :grrr: :grrr: :grrr:
                                Ами, Хелкат, ако виждането наистина е толкова безобидно, какъв е проблемът да го сподели не само с нас, но и с жена си? :teu24:

HELLCAT написа
                                ...И после ние хората сме виновни, че жените не са като нас
                                Определено почвам да си мисля, че имаш някакви мазохистични тенденции
                                "Pressй; fortement sur ma droite, mon centre cède, impossible de me mouvoir, situation excellente, j'attaque."
                                Осмелих се. Осмелявам се. Докрай. И си плащам за това. Не се пазаря.

Comment

Working...
                                X