А ето това е най-грубата гавра която съм виждал напоследък: Happy Tree Friends, тея не са хора дето са го правили, съсипах се да се хиля... последното филмче е най-изродско
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Майтапи
Collapse
X
-
Щирлиц вървеше из Берлин и нищо не издаваше че е руски шпионин,
освен руската военна униформа и влачещия се парашут....
* * *
Вървял Щирлиц из гората и търсел гъби.
Тук гъби, там гъби, никъде нямало гъби.
Щирлиц въздъхнал: "Сигурно не е сезонът на гъбите." и седнал в една преспа...
* * *
Обградена е къща.
- Щирлиц, знам че си вътре, излез!
И Щирлиц знаеше че е вътре но упорито продължаваше да мълчи ...
* * *
Щирлиц трябва да се срещне със свръзката си от Русия в някакъв германски бар. Отива, сяда на бара и казва:
- 100 грама водка.
- Нямаме, вчера свърши.
- Тогава сто грама коняк.
- И коняка свърши.
- Една бира?
- И бирата свършихме.
"Ясно, свръзката е пристигнала", мисли си Щирлиц.
* * *
На 7 ноември Щирлиц е мъртвопиян, търкаля се в някаква локва. Минава Мюлер и го сритва възмутен:
- Засрамете се, Щирлиц! Вие сте немски офицер!
"Да, - мисли си тъжно Щирлиц - така е, немски офицер съм. Но поне на този ден искам да се чувствам като съветски офицер!"
* * *
Мюлер работи в кабинета си. Изведнъж прозорецът до него се чупи и в стаята се приземява войник в руска униформа с парашут. Следва напрегната минута, в която новодошлият разглежда Мюлер, накрая изрича внимателно:
- Камилите отлитат на юг!
Мюлер мисли... Накрая му просветва и троснато отвръща:
- Камилите отлитат на майната си! Щирлиц е на горния етаж...
* * *
Края на войната. Хитлер седи в кабинета си, надвесен над една карта и си говори:
- При Сталинград ни биха, на Курската дъга ни биха, напредват към Берлин...
Влиза Щирлиц.
- Хайл Хитлер!
- Абе, Исаев, остави ме на мира, само ми е до тебе...
* * *
Седят си Мюлер и Калтенбрунер в един бар и си говорят. По едно време Мюлер казва:
- Сега Щирлиц ще влезе и ще си поръча една водка. По това ще го познаеш, че е руски шпионин.
Влиза Щирлиц, вижда ги и казва на бармана:
- Айн шнапс, бите.
Поглежда Мюлер и Калтенбрунер, показва им среден пръст и им казва:
- На-а-а-а-а-а!
* * *
Щирлиц решил да се пошегува с Мюлер:
- Мюлер, знаете ли, аз всъщност съм съветски агент?
- Не! - пошегувал се и Мюлер.
* * *
Щирлиц се разхожда с огромна папка под мишница. Мюлер го гледа през прозореца.
"Какво ли мъкне Щирлиц в тая папка?" - помисли си Мюлер.
"Не е твоя работа, гадино!" - помисли си Щирлиц.
* * *
Мюлер вика Щирлиц:
- Щирлиц, как ще обясните на фюрера, че отпечатъци от вашите пръсти са намерени на гърдите на Ева Браун?
- А вие, хер Мюлер, как ще обясните на фюрера как сте намерили отпечатъците ми там?
* * *
Футболен мач ФРГ-СССР. Вратарят на немците Сеп Майер си бележи три автогола.
- Ще ме линчуват - шепне той на нападателя на СССР Олег Блохин.
- Спокойно, Щирлиц, още само седем - успокоява го Блохин.
* * *
Калтенбрунер попълва служебни характеристики... Пита стоящия пред него офицер от СС:
К: - Кажете двуцифрено число?
О: - 64, хер оберщурмфюрер!
К: - А защо не 46?
О: - Защото така ми харесва, хер оберщурмфюрер!
Калтенбрунер записва: "Характер твърд, нордически..." Влиза следващ офицер, въпросът е същият:
О: - 32, хер оберщурмфюрер!
К: - А защо не 23?
О: - Щом заповядвате, хер оберщурмфюрер!
Калтенбрунер записва: "Изпълнителен, подчинява се на заповеди..." Влиза следващ офицер. Без да вдигне глава от формуляра, Калтенбрунер пита:
О: - 99!
К: - А защо не... А-а-а! Това сте вие, Щирлиц!
* * *
Из Дневниците на Щирлиц:
"......Мюлер шофираше с бясна скорост, a до него Щирлиц се правеше че се разхожда........."
Comment
-
Wolfgang - Keep off my cabbage patch !!
Und so - we have invented a Frisbie -nichtwar?
Jakob - Tamiya kit list says you are doing it wrong.
Lost ? Michelin Maps are NEVER wrong !!
To Hell with Stukas - Did we win the 6/49 lottery ??
Тези са от един сайт.. мисля, че няма нужда от превод :tup:
Comment
-
Трима богатири яздят през тайгата. Единият се изправя на стремената, оглежда се и прави заключение:
-На горизонту женшчиный нет.
-Давай как вчера. - отвръща му вторият.
-А я не хачу! - негодува третият.scharfschutze ®
този е малко неприличен, така, че if U feel offended by uncensored language, do not read the following joke.
. една принцеса била нимфоманка и си прекарвала цялото време в разнообразна мъжка компания в легнало и в различни други любопитни и интересни положения.
Кралят, баща й,хич не одобрявал това и смятал, че ако я омъжи, ще и дойде акъла, пък и мъжът й ще я стяга, та организирал конкурс за кандидат-младоженци.
. На принцесата обаче й било ясно, че ако се върже с един мъж няма да може да изтрае, колкото и да е издържлив той, освен това не й се омъжвало, щото била твърде млада, не й се щяло да ражда деца и изобщо не искала да се занимава с глупости.
. За това поставила условие, че освен останалите качества, бъдещият и съпруг ще трябва да може 3 вечери по ред да спи с нея по 25 пъти - нещо, което тя, предвид огромният си опит в областта, смятала че е извън способностите на който и да е мъж даже и за една вечер.
. Кралят, ще-не ще се съгласил и в двора започнали да се стичат млади принцове, готови за състезанията, тъй като славата на принцесата носела на далеч качествата и не само на еблива, но и на изключително красива девойка. А имала и голяма зестра. И избите на замъка имали голям запас от качествени вина. Никакви дракони за убиване в радиус от 9 планини в десета, никакви невероятностно огромни вражески армии за разгромяване, никакви зли магьосници и коварни везири в кралството.......изобщо - идеална партия.
. конкурсът започнал и след седмица упорита надпревара в рицарски двубои, съчиняване на оди и други характерни за принцовете занимания, били излъчени трима финалисти, които да докажат себе си във последното изпитание, което знаем какво било.
. Френският престолонаследник бил невероятен сваляч и се имал за дар божи за женския пол, но още на първата вечер в леглото с принцесата издъхнал на четвъртия път и тя го изгонила с ритници от спалнята, посрамвайки го до живот пред всички високи гости, които чакали и слухтели пред вратата й.
. Английският принц бил огромен войн, як като мечка и малко по-космат, но въпреки стараниято си успял само осем пъти и мечът на мъжествеността му се престорил на отвес.
. Третият финалист - богатир от руските степи, изобщо не бил принц, но доказал себе си в състезанията и бил допуснат до спалнята на принцесата. за учудване на всички, той не мигнал цяла нощ, но успял точно 25 пъти, изпил дамаджана вино и после спал до обяд до щастливо хъркащата принцеса.
. Втората нощ той изглеждал малко изморен, но въпреки това постигнал отново резултат от 25 пъти, глутнал буре вино с 5-6 печени пуйки и спал до следващата вечер.
. На последната нощ принцесата решила, че не иска да се омъжва, дори и за този полов атлет и предприела объркващи врага действия, а именно: докато я клател като гладен циганин - джанка, руснакът не си свалял кавалерийските ботуши, макар те да били доволно мръсни, и за всеки един път си отбелязвал чертичка на десния с малко моливче. като направил 15-тина тека, принцесата тайно му поизтрила няколко от чертичките. блъска той и вече пише 22-ра чертичка. принцесата пак поизтрива и така няколко пъти. на края богатирът я видял как ги трие, ухилил се, изтрил ги всички и казал:
- Ну, давай с начало!"
Comment
Comment