If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
не знам
аз от футбол не се интересувам , не разбирам , не се и каня да разбирам :lol:
( от моите наблюдения на разни приятели които разбират, или се пишат разбирачи съдията винаги е
педераст
така че за мен лично това отразяване си 99% точно,защото план няма - съдията е виновен и точка,дори и да бие правилния отбор 8) )
Забавното е как са преименувани (за пълния списък натиснете на връзката горе) някои от тях, отляво е старото, отдясно - новото име: (не е шега, наистина така са преименувани!) Аврора - Райска градина Парола - Божко Димитров Седми ноември - 15-ти ноември Смели хора - Чудотворци Стахановец - Бъдник Тежкият танк - Надежда
Интересно, в Москве на Щелковском шоссе (дом примерно 80 ый) уже почти месяц весит странный рекламный щит, на котором изображена растерянная девушка и такой текст:
«У меня был Болгарский друг, он во всем со мной соглашался, но оказалось, что в Болгарии кивок означает - нет». Цена аренды этого щита составляет в Москве несколько тысяч долларов в месяц.
"Россия безразлична к жизни человека и к течению времени. Она безмолвна. Она вечна. Она несокрушима..." Томас КАРЛЕЙЛЬ .
Хехе, ама вярно при нас май единствено да/не кимането е обърнато :lol: :lol:
Обаче не разбрах какво трябва да рекламира тази табела? И толкова много пари за наем...
XV mile the sea brode is
From Turkey to the Ile of Rodez...
Comment