Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Форумни избори

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Хана написа
    1. Поделяме си управата: ти поемаш тези до средата на азбуката, аз -след това.
    2. Русофилите - в Гулаг, германофилите - в концентрационен лагер, франкофилите - в Бастилията, англофилите - в Тауър.
    3. Ти ставаш админ, аз супер-свръх-архи-модератор.
    4. Логично след това форумът се опразва. Единствено ВладДракул се опитва чат-пат да пише, но и тя после напуска.
    Въх! Каква стана тя?! Заговор сред заговорниците! :wall: Още не сме се обединили и вече се цепим, а!?:sm213: :vb_sad:
    Заговорнички такива! Аз ще ви издам! Да видите вие, що е то Провокатор!
    Аз ще ви кажа на вас кон боб яде ли! :sm100:
    Та къде казвате е водката? :drink:
    Проблемът на форума :damnyou:

"Чети историята и като познаеш от нея суетата на тоя свят, научи се да го презираш"
    Паисий Хилендарски

Comment

Та къде казвате е водката? :drink:
      Явно е на сървъра на Импириал......

btw, поларисите няма да излетят, защото саботьори ще са им изпили горивото
      „Аз, Драгомир, писах.
      Аз, Севаст Огнян, бях при цар Шишман кефалия и много зло патих. В това време турците воюваха. Аз се държах за вярата на Шишмана царя.“

Модератор на раздел "Военна Авиация"

Comment

Тишина !

Какви са тия викове, какво е това чудо от вас. Как да правя преврат сред толкова много шум и крясъци....

Хана, никакъв Гулаг, никакви лагери. Историята ни е научила, че винаги се намират оцелели, които после да отмъщават. Не. Като Борис, цялата рода до девето коляно. :twisted:

Пико1, кой въобще е казал, че ще ставаш админ ? Или че търсим подкрепление ?

Пилот, това е моя реплика, трябва аз да я кажа :p

Вало, ти още ли не си разбрал, че веднъж заговора осъществен, и вие ще последвате свалените ? И даже латинският няма да ви спаси

Аватаркс, няма водка, аз съм на шампанско и хайвер. Сори :lol:

Само така, момчта, нека си мислят, че сме разеделени и се цепим, подценен неприятел е победил неприател А и истинските революции, за да станат, трябва да се правят пред всички, само така са истински тайни
        "Pressй; fortement sur ma droite, mon centre cède, impossible de me mouvoir, situation excellente, j'attaque."
        Осмелих се. Осмелявам се. Докрай. И си плащам за това. Не се пазаря.

Comment

mellisa написа
          И даже латинският няма да ви спаси

няма водка, аз съм на шампанско и хайвер. Сори :lol:
          Ами аз ще се жертвам .... поне да знам, че съм загинал от приятелска ръка. Mellisa заповядай да обсъдим тактиката, от мен шампанското и хайвера....:teu24:
          Проблемът на форума :damnyou:

"Чети историята и като познаеш от нея суетата на тоя свят, научи се да го презираш"
          Паисий Хилендарски

Comment

piko1 написа
            чакаме сигнал за пуск
            Ако ти трябват ракетчици - обади се. Аз съм ¹4 от разчета на "Скъд"

Ами аз ще се жертвам .... поне да знам, че съм загинал от приятелска ръка. Mellisa заповядай да обсъдим тактиката, от мен шампанското и хайвера....:teu24:
            Каква саможертва.....Не си ли чувал за методите на Лукреция Борджия??
            Само затова, че си ми боен другар те предупреждавам....
            Last edited by ; 18-05-2005, 21:36. Причина: Автоматично сливане на двойно мнение

Comment

ми за съжеление саботираха наще ракети агентурата е на всякаде
              аз съм на северния полюс и си грея гърлото с гряна ракика
              ям пингвинчета и се кефя на живота и на жената

Comment

Понеже тук е тиранична деспотия и шепа хора отговарят за това нещо наречено форум-казвам бързо и накратко затварям темата :twisted:
                То исторически филми в България не се правят, щото няма продуктово позициониране - Симеон Цветков 2012г.

Comment

Working...
                X