За кого ще гласуват форумистите тук?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Форумни избори
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
CHK написаЗа кого ще гласуват форумистите тук?
Форумни избори ? Във форума ще има избори ? Свалили сме Империал и аз още да не знам ???"Pressй; fortement sur ma droite, mon centre cède, impossible de me mouvoir, situation excellente, j'attaque."
Осмелих се. Осмелявам се. Докрай. И си плащам за това. Не се пазаря.
Comment
-
albireo написаНе се прави на ударена Нали ти си тайната сила в дъното на всичко, сивият кардинал на заговорниците, властолюбке такава
Хайде сега...
Аз съм верен поданик на Императора и всичко останало без доказателства са долни клевети Служа на владетеля, форума и отечеството, точно в този ред
Не, сериозно, CHK, не разбирам какво ни питаш ? За кого ще гласуваме на предстоящите парламентарни избори ? Или не шега за кого бихме гласували тук на форума, но в какъв смисъл ?"Pressй; fortement sur ma droite, mon centre cède, impossible de me mouvoir, situation excellente, j'attaque."
Comment
-
Е, темата е в "общи приказки" все пак, а и ми се струва, че не може да спечели наградата за най-безсмисленаМодератор на раздели "Втора световна война" и "Междувоенен период".
Проект 22.06.1941 г.
"... там можете да попаднете на персонажи като например "честен прокурор" - а това, съгласете се, е същество къде-къде по-фантастично от някакъв си там "тъмен елф"." ©
Comment
-
Гост
-
Avatarx написаМел, пак ли ти си виновна? :evil:"Pressй; fortement sur ma droite, mon centre cède, impossible de me mouvoir, situation excellente, j'attaque."
Comment
-
Гост
-
Хана написаМелиса, ако си свалила Империал, няма нужда целия форум да разбере, давайте го малко по-дискретно."Pressй; fortement sur ma droite, mon centre cède, impossible de me mouvoir, situation excellente, j'attaque."
Comment
Comment