Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Форумни избори

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Действията водят до нова информация (новини), а информацията поражда нови действия.
    Така е устроен светът...
    А какви са последните новини?
    За кога е предвиден превратът? Изборите? Отстрелването, чистките, прочистванията? Атентатите? Вартоломеевата нощ?...
    Аз чакам...
    :sm271:
    Ако мислиш за 1 година напред, посей ориз, ако мислиш за 10 години напред, засади дърво, а ако мислиш за 100 години напред - образовай населението!!!

Comment

ISTORIK написа
      За кога е предвиден превратът? Изборите? Отстрелването, чистките, прочистванията? Атентатите? Вартоломеевата нощ?...
      Аз чакам...
      :sm271:
      Отложихме го... :vsad: Вътрешния враг взриви Крайцера. :argh: Сега сме в нелегалност./разбирай - в бара/ :drink: Правим разбор, наказваме провалилите се, поощряваме неучаствалите.... :twak:

Comment

Начинът революцията да успее е много лесен! Ще бомбардираме Зимния дворец (сървъра) с големи количеств алкохолни напитки. След това тайфите ще направят щурм на двореца за да си върнат алкохола...
        Като го няма крайцера, може да се гръмнат една-две пиратки за начало...
        „Аз, Драгомир, писах.
        Аз, Севаст Огнян, бях при цар Шишман кефалия и много зло патих. В това време турците воюваха. Аз се държах за вярата на Шишмана царя.“

Модератор на раздел "Военна Авиация"

Comment

valo написа
          :drink: Правим разбор
          Проблемът на форума :damnyou:

"Чети историята и като познаеш от нея суетата на тоя свят, научи се да го презираш"
          Паисий Хилендарски

Comment

ОМФГ не мога да повярвам направо ме разби
            а после аз спамя
            а инааче сигурно мене ще изберете като наи известен
            а след това по един куршум за всяка глава без моита разбирасе
            Attached Files

Comment

Гледам нещо се говори за форумни избори.
              :starwars:
              И казвам: нека силата бъде с този, който дава олиото, бирата и кебапчетата. :f_cheers: :drink: :jazzband: :trink39:
              Но да не са под формата на обещания, че такива ще започнем да получаваме в изобилие след някой друг ден покрай парламентарните избори. :mike:

Comment

Човек го няма три дена и какво да види - Мелиса свалила Импереца, Аврора потопен, форумниците се търкалят пияни от безплатната бира и кебапчета.
                ЧК минала и забърсала каквото и който трябва и ги пратила на по хладно за през лятото.

Е бива ли така бре - всичкия купон съм изтървал
                http://www.bukvite.com

Comment

bukvite написа
                  Човек го няма три дена и какво да види - Мелиса свалила Импереца, Аврора потопен, форумниците се търкалят пияни от безплатната бира и кебапчета.
                  ЧК минала и забърсала каквото и който трябва и ги пратила на по хладно за през лятото.

Е бива ли така бре - всичкия купон съм изтървал
                  Оцелелите след чистката, се събират в нелегални барове, седят намръщени и пият запотени питиета. От време на време псуват живота, вселената и всичко останало...:sm239:
                  Проблемът на форума :damnyou:

"Чети историята и като познаеш от нея суетата на тоя свят, научи се да го презираш"
                  Паисий Хилендарски

Comment

bukvite написа
                    Човек го няма три дена и какво да види - Мелиса свалила Импереца.
                    За съжаление това съществува единствено в кошмарите на Империал...
                    Ама така е, когато правя преврат с мъже. Аз им викам, майната и на водката, дайте да вземем властта, те, а, майната и на властта, дай ни водката. Хубаво казваше дядо ми никога да не правя революции с трезвеници, не се знае кога ще те оставят за да влязат в първата кръчма на път към Бастилията... :vsad:
                    "Pressй; fortement sur ma droite, mon centre cède, impossible de me mouvoir, situation excellente, j'attaque."
                    Осмелих се. Осмелявам се. Докрай. И си плащам за това. Не се пазаря.

Comment

mellisa написа
                      Аз им викам, майната и на водката, дайте да вземем властта, те, а, майната и на властта, дай ни водката.
                      Тя, водката вече е на свършване. Още 2-3 дена и край. :vsad: Тогава само кажи кой държи ключовете за алкохолния склад и гледай какво става.... :sm229: :duel:

Comment

mellisa написа
                        Ама така е, когато правя преврат с мъже. Аз им викам, майната и на водката, дайте да вземем властта, те, а, майната и на властта, дай ни водката.
                        Мелиса, колко ще те уча, с мъже се правят други неща.
                        За преврат викай мен.
                        План:
                        1. Поделяме си управата: ти поемаш тези до средата на азбуката, аз -след това.
                        2. Русофилите - в Гулаг, германофилите - в концентрационен лагер, франкофилите - в Бастилията, англофилите - в Тауър.
                        3. Ти ставаш админ, аз супер-свръх-архи-модератор.
                        4. Логично след това форумът се опразва. Единствено ВладДракул се опитва чат-пат да пише, но и тя после напуска.

Comment

Хана написа
                          Мелиса, колко ще те уча, с мъже се правят други неща.
                          За преврат викай мен.
                          План:
                          1. Поделяме си управата: ти поемаш тези до средата на азбуката, аз -след това.
                          2. Русофилите - в Гулаг, германофилите - в концентрационен лагер, франкофилите - в Бастилията, англофилите - в Тауър.
                          3. Ти ставаш админ, аз супер-свръх-архи-модератор.
                          4. Логично след това форумът се опразва. Единствено ВладДракул се опитва чат-пат да пише, но и тя после напуска.
                          :aaa: МАТРИАРХАТ???? :aaa:
                          :flucht:
                          :imprulz:
                          От две злини - по-малката...Отказвам се от преврата :tdown
                          Last edited by ; 17-05-2005, 21:33.

Comment

аз съм вътре пишете ме
                            ветераните са за това да се отказват от преврата
                            нали и все пак аз ще съм админ на форума и после блохахахаха
                            ние приготвих ме стратегическата ракета и чакаме сигнал за пуск
                            и една РС-18 отива право при ипериал
                            е да после ще по студуваме защото ще има ответен удър с няколко полариса ма кво от тва не ни дреме ако ще и на северния полюс
                            да ни заточи
                            нали си имаме кебапчета и бира а да и водка и ракика
                            и един два завода за циграки се някак ще преживееме

Comment

Ми пускай ракетата.......
                              „Аз, Драгомир, писах.
                              Аз, Севаст Огнян, бях при цар Шишман кефалия и много зло патих. В това време турците воюваха. Аз се държах за вярата на Шишмана царя.“

Модератор на раздел "Военна Авиация"

Comment

piko1 написа
                                ще има ответен удър с няколко полариса
                                Логично е ответния удар на поларисите да е насочен към "тихия бряг на езеро много далечно"..... /Аберацио иктус/

Comment

Working...
                                X