Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Форумни избори

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

mellisa написа
    Хм, ама какво ви става на всички, аз да съм виновна...Ми то тогава и за ПСВ съм виновна аз, но малко, но пък за ВСВ съм много виновна...И за Хирушима съм виновна, и за победената непобедима армада... :1087:
    По стар нашенски обичай жените ни са виновни за всичко. По принцип се признаваше липсата на вина единствено за Чирпанското земетресение през 1928 година / или там някъде/, защото тогава не са били още родени. Но напоследък покрай слуховете за прераждане и тази липса на вина е спорна.

Comment

вие какво си мислите, да не съм толкова лесен?... :imperial:

сега като се замисля обаче идеята за чистките звучи доста примамливо :fire:
      albireo написа
      ...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...

Comment

Imperial написа
        Давайте вие идеи, давайте! После всички викат не сме виновни...

:not: Така не се прави революция... :wall:
        Проблемът на форума :damnyou:

"Чети историята и като познаеш от нея суетата на тоя свят, научи се да го презираш"
        Паисий Хилендарски

Comment

Imperial написа
          Това ми звучи като стар и изпитан номер да амбицираш някого

Comment

Imperial написа
            О, предизвикателство ! :teu24:
            "Pressй; fortement sur ma droite, mon centre cède, impossible de me mouvoir, situation excellente, j'attaque."
            Осмелих се. Осмелявам се. Докрай. И си плащам за това. Не се пазаря.

Comment

Imperial написа

Attached Files

Comment

Аз чакам сигнал от крайцера. Обаче ако не дойде, отивам в друг бар да пия! :sm100:

:imprulz:

"Чети историята и като познаеш от нея суетата на тоя свят, научи се да го презираш"
                Паисий Хилендарски

Comment

:mhehe::mhehe::mhehe:
                  albireo написа
                  ...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...

Comment

Превратаджиите на мезета!
                    Всички да отидат в Сибир за по 50 години с ограничен достъп до Интернет...
                    .....крайцера май го удари една 500кг бомба.........
                    „Аз, Драгомир, писах.
                    Аз, Севаст Огнян, бях при цар Шишман кефалия и много зло патих. В това време турците воюваха. Аз се държах за вярата на Шишмана царя.“

Модератор на раздел "Военна Авиация"

Comment

Пилот написа
                      .....крайцера май го удари една 500кг бомба.........
                      Аман от саботьори...Явно някой ще осъмне в бара...

Comment

А после аз съм бил най-големия спамер.

До с`а ви возих в малкия ми танк - са ша ви пока`а как стреля.

Къде зимуват раците и подземния живот на картофите.
                        Last edited by Док Холидей; 14-05-2005, 00:20.

Comment

valo написа
                          Аман от саботьори...Явно някой ще осъмне в бара...
                          Никакви саботьори нямаше... Ако имаше саботьори, крайцера щеше да бъде ударен не само от една 500кг бомба, но и от една "Щука".
                          „Аз, Драгомир, писах.
                          Аз, Севаст Огнян, бях при цар Шишман кефалия и много зло патих. В това време турците воюваха. Аз се държах за вярата на Шишмана царя.“

Модератор на раздел "Военна Авиация"

Comment

Имах предвид парламентарните избори. Не разбирам защо да се трие? Нали е форум за Общи приказки.

Comment

Пилот написа
                              Никакви саботьори нямаше... Ако имаше саботьори, крайцера щеше да бъде ударен не само от една 500кг бомба, но и от една "Щука".
                              Майната му на крайцера. :cruiser: Гледайте да не стане беля с бара, че..... :fire:

CHK написа
                              Имах предвид парламентарните избори. Не разбирам защо да се трие? Нали е форум за Общи приказки.
                              Това е само за разпускане. Чешем си езиците. Вярно е, че мястото му е в "Майтапи", но така се случи.....
                              Last edited by ; 13-05-2005, 01:44. Причина: Автоматично сливане на двойно мнение

Comment

valo написа
                                Гледайте да не стане беля с бара, че..... :fire:
                                Сега ясно ли ви е защо е станала революцията в Русия? В смисъл - майната му на крайцера, ама що им трябваше да пипат водката

И после конната армия :sm229:идва и става една... :sm290:

Паисий Хилендарски

Comment

Working...
                                X