mellisa написа
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Форумни избори
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Гост
-
Imperial написасега като се замисля обаче идеята за чистките звучи доста примамливо :fire:
:not: Така не се прави революция... :wall:Проблемът на форума :damnyou:
"Чети историята и като познаеш от нея суетата на тоя свят, научи се да го презираш"
Паисий Хилендарски
Comment
-
Гост
Comment
-
Превратаджиите на мезета!
Всички да отидат в Сибир за по 50 години с ограничен достъп до Интернет...
.....крайцера май го удари една 500кг бомба.........„Аз, Драгомир, писах.
Аз, Севаст Огнян, бях при цар Шишман кефалия и много зло патих. В това време турците воюваха. Аз се държах за вярата на Шишмана царя.“
Модератор на раздел "Военна Авиация"
Comment
-
Гост
Пилот написа.....крайцера май го удари една 500кг бомба.........
Comment
-
А после аз съм бил най-големия спамер.
До с`а ви возих в малкия ми танк - са ша ви пока`а как стреля.
Къде зимуват раците и подземния живот на картофите.Last edited by Док Холидей; 14-05-2005, 00:20.
Comment
-
valo написаАман от саботьори...Явно някой ще осъмне в бара...„Аз, Драгомир, писах.
Аз, Севаст Огнян, бях при цар Шишман кефалия и много зло патих. В това време турците воюваха. Аз се държах за вярата на Шишмана царя.“
Модератор на раздел "Военна Авиация"
Comment
-
Гост
Пилот написаНикакви саботьори нямаше... Ако имаше саботьори, крайцера щеше да бъде ударен не само от една 500кг бомба, но и от една "Щука".
CHK написаИмах предвид парламентарните избори. Не разбирам защо да се трие? Нали е форум за Общи приказки.
Comment
-
valo написаГледайте да не стане беля с бара, че..... :fire:
И после конната армия :sm229:идва и става една... :sm290:Проблемът на форума :damnyou:
"Чети историята и като познаеш от нея суетата на тоя свят, научи се да го презираш"
Паисий Хилендарски
Comment
Comment