Не разбрах защо се шашкате?! Първо, тази книга е излиза и преди. Ако някой е имал интерес към нея ще да я е прочел доста преди Трудовата акция. Второ, става дума за зарибявка. Следващите книга ще се плащат. Да видим дали пак ще свършват. Аз си набелязах някои.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Друг повод за възмущение
Collapse
X
-
На мен ми се наложи да чета позицията на Еко и Хабермас по повод началото на войната в Ирак
трябва да се подсетя като идвам към Сф да донеса и да върна книгите на Голум
Comment
-
Не ме разбирай неправилно, Ерих, единственото казвам "идеите не съществуват без сенките".
Незнаех, че "Световна класика" са двеста книги, можеш ли да дадеш списък. Серията е наистина ценна и в нея за първи (често и за последно) са преведени, а и дори издадени редица творби и както отбелязах: "Днес ги купувам от уличните букинисти"."Мисля, това което казвам, но неказвам, това което мисля"
И други затворници
нека четат пред вратите
нашата памет остъклена
с надпис:"Всички отидоха на Фронта!"
Comment
-
Ами 200 без няколко които не занм защо не са издадени. Но са били запланувани. Някой път ще пусна списък но не точно сега.
По мой спомен не са издадени Марк Твен и Шели което много ядосва защото нямам нищо на Шели а винаги съм бил готов да прочета някой разказ от любимия ми Марк Твен.
Гудериан ае да бутнеш нещо на Блок или Маяковски... Упадъчно е фелдмаршал да моли ген.полк за съветски /руски поети но какво да се прави. Александър Блок го има в Световна класика и ако ми кажеш откъде мога да си купя този том няма да ти се обидя... Маяковски го има в един стар червен том който май е от 60те като видях солидността му но беше отдавна. Моляяя.
Добре, ще имаш списъка но след няколко дни или седмица защото си е играчка да препиша 200 заглавия и да ги украся.
Comment
-
Е Шели... сещам се за Байрон. Ударът беше когато за 2 лева си намерих чисто ново издание на "Дон Жуан" с подвързия и всичко от Световна класика.
Шели... Мери шели... Тц. Пърси се е мотал в съзнанието ми под формата на стихове от "Адонаис". Пенчо Славейков допълнително ме отврати с нечовешки зле написаната победа "Сърце на сърцата". Опропастил е прекрасния замисъл. Тц тц Тва бащата на българския модернизъм е зле!Last edited by Док Холидей; 01-04-2005, 20:58.
Comment
-
Ех, братле, много хубаво говориш. За Вазов си напълно прав запознат ли си със свадата му със Захари Стоянов?Last edited by Док Холидей; 01-04-2005, 20:59."Мисля, това което казвам, но неказвам, това което мисля"
И други затворници
нека четат пред вратите
нашата памет остъклена
Comment
-
Кога излизат тези броеве на весниците с книгите (кои дни и на колко седмици) та да предупреждавам майка ми че тя има един приятел който продава весници че да кара него да ми запазва книгите.Къде и да одиш, къде и да шеташ, не се срами, не се плаши българин да си.
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда.
Войната е много сладко нещо за тези, които не са я виждали.
Comment
-
Хихи, днес видяхте ли километричните опашки за вестници?! Какво ли ще правят онез от ВАЦ сигурно ще си продават "бакалската стока" по левче, та наистина да задушат издателите."Мисля, това което казвам, но неказвам, това което мисля"
И други затворници
нека четат пред вратите
нашата памет остъклена
Comment
Comment