Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Възмущение

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Възмущение

То бива, бива, ама поредната гавра с нашите цености, това не мога да го понеса:

'Мис България 2005': Следвайте докрай мечтите си и не се отказвайте никога
    17-годишната Росица Иванова участва за втори път в конкурса; миналата година тя получи наградата на публиката
    28.03.2005
    17-годишната Росица Иванова стана "Мис България 2005".
    Девойката получи короната от миналогодишната победителка в конкурса Гергана Гунчева на церемонията в Международния изложбен център "Булгарреклама" в събота вечерта, пише "24 часа".

Подгласнички на родената в Русе Росица са Галина Ганчева от Варна и Ралица Братованова от Габрово.

"Мис България 2005" участва за втори път в конкурса - миналата година тя спечели наградата на публиката, припомня изданието.

Росица ще ни представи на "Мис свят", който ще се проведе в Китай.

"Следвайте докрай мечтите си и не се отказвайте никога - въпреки разочарованията, с които се сблъсквате", посъветва тя в сутрешния блок на "Нова телевизия" "Здравей, България".

Момичето живее от една година в София заедно със семейството си, ученичка е в Първа частна английска гимназия "Уилям Шекспир" и в момента няма приятел.

Водещи на церемонията, предавана по "Нова телевизия", бяха актрисата Силвия Лулчева и фолкпевецът Азис, който блесна с изпълнението си на "Хубава си, моя горо".

Като конферансие обаче той отвори работа на предаването "Господари на ефира", отбелязва още "24 часа" ? вместо "перфектно" той определил изпълнението на една от претендентките като "префектно", а освен това похвалил момичетата с "Бяхте изключително".

Всички 44 участнички получиха подарък от ежедневника - книгата на Умберто Еко "Името на розата", която утре ще се разпространява безплатно заедно с броя на вестника.

Възмутен съм, че един прост олигофрен , с хомонаклонности -фолк певец пее тази песен.Как може това низше създание, това вредно за природата говедо да се гаври с нашата История питам Аз!
    Хубаво-избрали го да избира мис на кого да направя свирка-това лошо няма, но да се гаври с нашите ценности ей Богу -бесен съм.
    че като и за капак на всичко Гърлите получили "Името на Розата"
    Та тези дрисли не могат да говорят и да четат правилно-да бяха им подарили новият брой на Плейбой бре.
    Баси!
    Думи неам!
    То исторически филми в България не се правят, щото няма продуктово позициониране - Симеон Цветков 2012г.

Отвратиетелно наистина. Но както знаеш, в България около 70% от народа слуша чалга. Така че, в това отношение надежда няма засега ...
    Модератор на раздели "Втора световна война" и "Междувоенен период".
    Проект 22.06.1941 г.
    "... там можете да попаднете на персонажи като например "честен прокурор" - а това, съгласете се, е същество къде-къде по-фантастично от някакъв си там "тъмен елф"." ©

Comment

Възмутен съм, че един прост олигофрен , с хомонаклонности -фолк певец пее тази песен.
      Не се притеснявай, Парабелум - случайно станах свидетел на въпросното "пеене" по телевизията и съвсем определено на журналистката, написала че въпросният тип е "блеснал" с това си изпълнение следва носа й да е пораснал с 5 метра - той очевидно изпълняваше песента на плейбек като ясно се виждаше, че тексътт му непознат, както и самата песен. Така че е твърде пресилено да се каже, че я е бил "пял".

Comment

messire Woland написа
        Отвратиетелно наистина. Но както знаеш, в България около 70% от народа слуша чалга. Така че, в това отношение надежда няма засега ...
        Мисля че е не повече от 50%, по-скоро положението сред подрастващите е тревожно...

Comment

Манщайн, сега е момента, в който трябва (както обикновено)
          ...
          да ме праснеш с нещо тежко по главата...

Направо косата ми се изправи от ужас.
          "Нима, Създателю,
          съм искал от пръстта човек да ме изваеш,
          мигар аз самият съм те молил
          от мрака да ме извлечеш?"

Comment

Хм. Защо пък Манщайн?!
            "Мисля, това което казвам, но неказвам, това което мисля"

И други затворници
            нека четат пред вратите
            нашата памет остъклена
            с надпис:"Всички отидоха на Фронта!"

Comment

Heinz W. Guderian написа
              Хм. Защо пък Манщайн?!
              Ами веднъж вече ми се притече на помощ с удряне по главата ,
              та реших да го специализирам (а пък и ако прочета още няколко подобни
              теми вече ще е Необходимо)
              "Нима, Създателю,

Comment

То нещата така са тръгнали в България че нищо чудно да стане това което каза един мой професор по Търговски комуникации "скоро сина на цар Киро може да стане министър председател, а България да се нарича Цигания" абе вече направо не ми се говори след такива гаври.
                Къде и да одиш, къде и да шеташ, не се срами, не се плаши българин да си.

Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда.

Войната е много сладко нещо за тези, които не са я виждали.

Comment

Ей, то бива бива простотии, ама това вече си е диверсия!

Comment

Не мога само да разбера, защо 90% от населението слушат чалга и Слави Трифонов
                    То исторически филми в България не се правят, щото няма продуктово позициониране - Симеон Цветков 2012г.

Comment

Защото това му се "подава" и в известен смисъл пропагандира като поведение. Не са чак 90%, но това има. Не говори добре, обаче.

Comment

VladDracul написа
                        Манщайн, сега е момента, в който трябва (както обикновено)
                        ...
                        да ме праснеш с нещо тежко по главата...

Направо косата ми се изправи от ужас.
                        :1087: :twak: :lol:

Да.
                        Когато Азис влезе в парламента ще е момента когато аз ще изляза от България надявам се.

Иначе спокойно Влад - на тия новини се свиква горе-долу. Аз ако им се връзвах - с тая мойта коса (тя стана още по-голяма) да съм на-тежкия пънкар или растафар на тая земя. Писна ми да се дразя и тия новини преминават покрай добре укритите ми в косата уши.

Comment

Erich Von Manstein написа
                          :1087: :twak: :lol:

Да.
                          Когато Азис влезе в парламента ще е момента когато аз ще изляза от България надявам се.

Иначе спокойно Влад - на тия новини се свиква горе-долу. Аз ако им се връзвах - с тая мойта коса (тя стана още по-голяма) да съм на-тежкия пънкар или растафар на тая земя. Писна ми да се дразя и тия новини преминават покрай добре укритите ми в косата уши.
                          Благодаря за подкрепата с удара

А иначе когато Азис "влезе" в парламента България вече ще я е срам да
                          се нарича България.
                          :o
                          "Нима, Създателю,

Comment

VladDracul написа
                            Благодаря за подкрепата с удара

А иначе когато Азис "влезе" в парламента България вече ще я е срам да
                            се нарича България.
                            :o
                            По-скоро на болшинството както винаги няма да му пука. Пфу :o
                            Ходили ли сте на Чалга концерта на Азис? Един приятел ходи и ...
                            Абе толкова много тъпнанари не бил виждал на едно място ...
                            (Поне той така каза, аз слушам малко чалга, но НЕ Азис, нямам нищо против хомосексуалистите, но този си е пълен пед...ст)

Parabellum написа
                            Слави непрекъснато пропагандира и се перчи със своя патроитизъм и това се харесва на мнозинството от хората, а и все пак е известан личност в публичното пространство и някои от благотворителните му деяния го популяризираха...
                            Last edited by ; 30-03-2005, 14:47. Причина: Автоматично сливане на двойно мнение

Comment

Parabellum написа
                              ами защото за съжаление голяма част от българския народ е ПРОСТ и му се подава само простотия и нищо друго...

иначе като дойда на власт на Азис-чо дори няма да му дам привилегията да "летува" в концлагер, а директно публичен разстрел!!!
                              хехе
                              "Чуя ли думата култура, зареждам револвера!"

Comment

Working...
                              X