Знам, че ще задам много глупав въпрос, но кой е Азис ? Чувала съм го някъде, но не се сещам... :sm186:
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Възмущение
Collapse
X
-
mellisa написаЗнам, че ще задам много глупав въпрос, но кой е Азис ? Чувала съм го някъде, но не се сещам... :sm186:...Българите това е народът,който имаше всичко което е пожелавал,народ в който е придобивал титли онизи който е купувал благородството си с кръвта на неприятеля,народ при който бойното поле прославя рода,понеже у тях без колебание за по-благороден се смята ония,чието оръжие е било окървавено повече в сражение...
Comment
-
mellisa написаЗнам, че ще задам много глупав въпрос, но кой е Азис ? Чувала съм го някъде, но не се сещам... :sm186:may the Force be with you
Comment
-
Han Solo написаЪъъъъ извинявай ама звучи невероятно да не си го чувала той си размахваше простотията доста публично, мога с прискърбие да си призная че е идвал да снима клипове в студиото където работя и наживо -отблизо де, е още по гнусен"Pressй; fortement sur ma droite, mon centre cède, impossible de me mouvoir, situation excellente, j'attaque."
Осмелих се. Осмелявам се. Докрай. И си плащам за това. Не се пазаря.
Comment
-
mellisa написаПоказаха ми снимка на нещо с бяла коса и брада, но това нищо не ми говори повече. Съжалявам, ако звучи невероятно и ако съм пропуснала нещо важно...Не винаги съм в час :shrug:may the Force be with you
Comment
-
Гост
Erich Von Manstein написа:1087: :twak: :lol:
Да.
Когато Азис влезе в парламента ще е момента когато аз ще изляза от България надявам се.
Само че, спокойно - няма да влезе, това са номера на едни тарикати, според мен.
Comment
-
Гост
То още по-добре се пише на здрав рок или на ирландски песни. Чалгата е такава отрова, че направо не ми се мисли. Хеле па текстовете.
Comment
-
Гост
Comment