Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Възмущение

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Знам, че ще задам много глупав въпрос, но кой е Азис ? Чувала съм го някъде, но не се сещам... :sm186:
    "Pressй; fortement sur ma droite, mon centre cède, impossible de me mouvoir, situation excellente, j'attaque."
    Осмелих се. Осмелявам се. Докрай. И си плащам за това. Не се пазаря.

Comment

:nworthy::nworthy::nworthy:
      albireo написа
      ...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...

Comment

Вече ти бе отговорено.

Comment

mellisa написа
          Знам, че ще задам много глупав въпрос, но кой е Азис ? Чувала съм го някъде, но не се сещам... :sm186:
          :tup: :nworthy: :nod:
          ...Българите това е народът,който имаше всичко което е пожелавал,народ в който е придобивал титли онизи който е купувал благородството си с кръвта на неприятеля,народ при който бойното поле прославя рода,понеже у тях без колебание за по-благороден се смята ония,чието оръжие е било окървавено повече в сражение...

Comment

mellisa написа
            Ъъъъъ извинявай ама звучи невероятно да не си го чувала той си размахваше простотията доста публично, мога с прискърбие да си призная че е идвал да снима клипове в студиото където работя и наживо -отблизо де, е още по гнусен
            may the Force be with you

Comment

Han Solo написа
              Ъъъъъ извинявай ама звучи невероятно да не си го чувала той си размахваше простотията доста публично, мога с прискърбие да си призная че е идвал да снима клипове в студиото където работя и наживо -отблизо де, е още по гнусен
              Показаха ми снимка на нещо с бяла коса и брада, но това нищо не ми говори повече. Съжалявам, ако звучи невероятно и ако съм пропуснала нещо важно...Не винаги съм в час :shrug:
              "Pressй; fortement sur ma droite, mon centre cède, impossible de me mouvoir, situation excellente, j'attaque."
              Осмелих се. Осмелявам се. Докрай. И си плащам за това. Не се пазаря.

Comment

mellisa написа
                Показаха ми снимка на нещо с бяла коса и брада, но това нищо не ми говори повече. Съжалявам, ако звучи невероятно и ако съм пропуснала нещо важно...Не винаги съм в час :shrug:
                Повярвай ми, не ти и трябва да го познаваш :x просто ми се видя странно че не си чувала
                may the Force be with you

Comment

Erich Von Manstein написа
                  :1087: :twak: :lol:

Да.
                  Когато Азис влезе в парламента ще е момента когато аз ще изляза от България надявам се.
                  А може би всъщност тогава е време да влезеш там? Така де, с някой StuG

Само че, спокойно - няма да влезе, това са номера на едни тарикати, според мен.

Comment

Нямам нищо против чалгата- даже бих казал, че на чалга се пише доста добре. Но пък простотията трябва да си остане в простотията, а не да се смесва с уникалният ни и прекрасно звучащ фолклор- особенно пък от този педерастичен профан.

Comment

То още по-добре се пише на здрав рок или на ирландски песни. Чалгата е такава отрова, че направо не ми се мисли. Хеле па текстовете.

Comment

Я си представете "народното негодувание", ако вместо Азис в парламента влезе Ибряма?

П.С. Всъщност кои от "наш'те" слушат Джаз?
                        "Мисля, това което казвам, но неказвам, това което мисля"

И други затворници
                        нека четат пред вратите
                        нашата памет остъклена
                        с надпис:"Всички отидоха на Фронта!"

Comment

А ако наистина влезне в парламента Азис тогава какво ще кажем ?
                          Ruhm und Ehre der Waffen SS

Comment

:fire:
                            "Нима, Създателю,
                            съм искал от пръстта човек да ме изваеш,
                            мигар аз самият съм те молил
                            от мрака да ме извлечеш?"

Comment

VladDracul написа
                              :fire:
                              Умен мъж. Заблуди толкова много хора че е педал...

Comment

Stagon написа
                                Умен мъж. Заблуди толкова много хора че е педал...

Е и аз само ще го заблудя, че го разстрелвам
                                "Нима, Създателю,
                                съм искал от пръстта човек да ме изваеш,
                                мигар аз самият съм те молил
                                от мрака да ме извлечеш?"

Comment

Working...
                                X