Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Възмущение

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

BAGA_TUR написа
    Две "колонки".. нека бъдат четири, към 2000 Вата - там на двора, на максимална мощност, здрав метъл, а ти за риба...
    :rock: :rock:

.
    Що бе, метъла по се търпи

А, да, и не ловя риба

Erich Von Manstein написа
    който е с мен ще го открехна, че нощем поправям Т-34ката в музея и един светъл ден ще я подкарам към даскалото. Който е навит ще има бонус - да ми е съкилийник.
    ААААЗЗЗЗЗ!!!!!

Искам на картечницата! :fire:
    Last edited by Сержант Алексей Воронин; 13-04-2005, 19:34. Причина: Автоматично сливане на двойно мнение

Comment

Сержант Алексей Воронин написа
      Що бе, метъла по се търпи

А, да, и не ловя риба

ААААЗЗЗЗЗ!!!!!

Искам на картечницата! :fire:

Абе хора, какъв метъл, каква чалга ! Това музика ли е ? За вас няма ли валсове, Дилмано Дилберо или поне Панчо Владигеров ??? Хаймани с хаймани !
      "Pressй; fortement sur ma droite, mon centre cède, impossible de me mouvoir, situation excellente, j'attaque."
      Осмелих се. Осмелявам се. Докрай. И си плащам за това. Не се пазаря.

Comment

Мдааа. Няма вече хора в даскалото, с които да си водим високо съдържателни дискусии.
        Добре че го има тоя форум Боже, че иначе млад и зелен загивах
        Това да го приемам ли като открита обида към мене? :grrr:

mellisa написа
        Абе хора, какъв метъл, каква чалга ! Това музика ли е ? За вас няма ли валсове, Дилмано Дилберо или поне Панчо Владигеров ??? Хаймани с хаймани !
        Вагнер е симпатяга. Приятна музика...
        Бетовен също, ама не чак толкова...
        Last edited by Пилот; 13-04-2005, 19:41. Причина: Автоматично сливане на двойно мнение
        „Аз, Драгомир, писах.
        Аз, Севаст Огнян, бях при цар Шишман кефалия и много зло патих. В това време турците воюваха. Аз се държах за вярата на Шишмана царя.“

Модератор на раздел "Военна Авиация"

Comment

По принцип метъла го обичам само ако не е много краен.

Техното го мразя.

За чалгата си казах мнението.

Иначе слушам всякаква друга музика.

Comment

BAGA_TUR написа
            Две "колонки".. нека бъдат четири, към 2000 Вата - там на двора, на максимална мощност, здрав метъл, а ти за риба...
            :rock: :rock:

.
            Дадено.

ААААЗЗЗЗЗ!!!!!

Искам на картечницата!
            Пак дадено.

Let it be
            Let it bleed

Comment

Ха-ха, ето това е новото поколение, и представа си няма за старата класика, не само в музиката :lol: :lol: :lol:
              Накарахте ме да се почувствам мнооого стара
              "Pressй; fortement sur ma droite, mon centre cède, impossible de me mouvoir, situation excellente, j'attaque."

Comment

По принцип метъла го обичам само ако не е много краен.

Техното го мразя.

За чалгата си казах мнението.

Иначе слушам всякаква друга музика.
                Ето един колега борец против TECHNO-NERDS чалга-fags и прочие.

Респект!
                Last edited by Док Холидей; 13-04-2005, 20:02.

Comment

Ами виж сега, към термина "всякаква музика" спада и класиката, нали? Която определено харесвам

А то и Т-34 спада към старата класика

Comment

Ами виж сега, към термина "всякаква музика" спада и класиката, нали? Която определено харесвам

А то и Т-34 спада към старата класика

Всъщност цитирах или поне се опитвах да го направя една култува фраза от един култув бг филм Който явно вие, младите, не сте гледали

Comment

Та за тези, които обичат музика, но не и техно и чалга.

Препоръчвам ви: Радио Сити - около 99 FM беше, или 97, абе поразтърсете се.

Радио Фреш - не го помня колко беше

Радио Романтика - 87.6 FM

Готина музи4ка

А обичам много и MetallicA. Но да се разберем, не в онзи "Хеви метъл" образ, който много хора имат за нея. Имат много хубави балади, мелодични. Пример - Mama Said. А на нея текстът и е просто сърцераздирателен, намерете си я на всяка цена.

Обожавам много и групите от 70-те. И класическия BG рок - ФСБ, БТР, АХАТ.
                      Last edited by Док Холидей; 13-04-2005, 20:03. Причина: грешката е оправена :)

Comment

Не знам дали под техно разбирате всякаква електронна музика, или само точно техно стила, обаче по радиата сити (99.7) и фреш (100.3) пускат предимно електронна dance музика. И изобщо да се сравнява чалга с електронна музика показва пълно непознаване на последната (може и да не съм разбрал някой от предишните постов все пак ). На мен лично най ми харесва радио нова 101.7- музиката е предимно hause. Относно електронната музика един приятел ми беше казал: Харесва ми защото ми мирише на бъдеще.
                        Shut me down! Machines making machines! How perverse!

Comment

Та както казах, мразя електронна музика. А по Фреш и Сити досега такава не съм чувал.

mellisa написа
                          Всъщност цитирах или поне се опитвах да го направя една култува фраза от един култув бг филм Който явно вие, младите, не сте гледали
                          И кой е той, та да знаем дали сме го гледали?
                          Last edited by Сержант Алексей Воронин; 14-04-2005, 12:47. Причина: Автоматично сливане на двойно мнение

Comment

Вчера :sm100:
                            Shut me down! Machines making machines! How perverse!

Comment

К`во вчера? :p :mhehe:

Comment

Не вчера, а Вчера.

Comment

Working...
                                X