А всъщност ще му изпиеш кръвчицата, нали ? :twisted:
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Възмущение
Collapse
X
-
Я се стегнете, бре! К'ви са тези приказки, та има ли разкика между "лицата" в парламента и тези които ще влязат? А и не е ли глупаво, население от повече от половин милион души да няма народен представител?"Мисля, това което казвам, но неказвам, това което мисля"
И други затворници
нека четат пред вратите
нашата памет остъклена
с надпис:"Всички отидоха на Фронта!"
Comment
-
Слава Богу, че не го гледох това Мис България. Твърде много прилича на подигравка, за да се занимавам с него. Сигурна съм, че щеше да ми се развали настроението и едва ли вече щях да мога да слушам една от любимите си песни /за Хубава си моя горо, става въпрос/ без да се сетя за тази безобразна постъпка на българския "шоубизнес". Относно чалгата - вярвайте ми - това че я слушат 90% от населението въобще не е преувеличено. Преди година-две щях да се смея на това твърдение, но сега като гледам какво е около мен, направо се отчайвам. Давам пример: на Деня на таланта /няма да обяснявам какво точно е това за нас, но накратко присъстват 1300 ученици + учителите и има изпълнения на "даровити" ученици/ имаше няколко много добри певчески изпълнения, като едно от тях беше освирквано /а беше една добре изпълнена народна песен/, а когато излезе едно момиче да танцува кючек на някаква румънска /както ми казаха в последствие/ песен, цялата публика стана на крак за да ПЕЕ и РЪКОПЛЯСКА. Съжалявам, че толкова се отдалечих от темата, но при положение, че това се случва в едно от най-реномираните училища в Пловдив, просто няма как да се учудваме на глупостите на шоумените и певците. Все пак те дават на "народа" това, което той сам си иска. Не е ли така? След като 90% от българите искат да видят Азис на Мис България, защо да не бъде там? Защо в крайна сметка? Заради малцинството от разумно мислещи хора, които имат понятие от традиции и приличие... не вярвам.
П.П. съжалявам за дългото и емоционално словоизлияние... и аз като повечето от вас се възмущавам от такива неща, но за съжаление вместо да оставам "без думи" ставам твърде бъбрива, че и нападателна.Едно е да искаш, друго е да можеш, а трето и четвърто е да го направиш...
Comment
-
Гост
Пилот написаСпокойно. В моя клас (21 души) само 2-3 слушат чалга (какви сме интелигентни )
Ей такива работи обичам да слушам.
Comment
-
Моите колеги и приятели където уча висшето си образование може би 90% от тях само чалга слушат питате ме ли какво ми еКъде и да одиш, къде и да шеташ, не се срами, не се плаши българин да си.
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда.
Войната е много сладко нещо за тези, които не са я виждали.
Comment
-
Сержант Алексей Воронин написаМдааа. Няма вече хора в даскалото, с които да си водим високо съдържателни дискусии.
Добре че го има тоя форум Боже, че иначе млад и зелен загивах"Нима, Създателю,
съм искал от пръстта човек да ме изваеш,
мигар аз самият съм те молил
от мрака да ме извлечеш?"
Comment
-
Erich Von Manstein написаА моите съученици 99 % само за футбол чалга за разнообразие автомобили после еврофутбол??? Добре че имам само още 20 дни за да ги гледам.
За футбола и еврофутбола няма лошо и аз съм им голям привърженик дори скоро спечелих 40 лв. но естествено не прекалявам играя от време на време със скромни суми от 2 до 5 лв. Но не съм толкова запален като с кон с капаци че да бъда като съучениците на Манщайн.Къде и да одиш, къде и да шеташ, не се срами, не се плаши българин да си.
Comment
-
В САЩ имаше един който беше взел от някъде танк и го караше по улиците и доста време го гонеха докато го хванат т.е. добре че се блъсна в една стена и там спря. Предполагам че това сте го гледали когато са го давали.Къде и да одиш, къде и да шеташ, не се срами, не се плаши българин да си.
Comment
-
На село къщата ми се намира на 50 метра от най-посещаваната кръчма. Та питате ли ме на мене лятото какво ми е?
По цял ден.
От 8 до 24 часа.
Чалга.
Нонстоп.
Volume-то - на max.
ОТКАЧАМ БЕ ХОРА!!!
Вече ще спра да ходя на село. Уж отивам там да си почина, а главата ми се надува още повече.
:rock: :rock:
...И кажи ми ти страннико,
чувал ли си звук,
по- велик от тропота на хиляди коне!!?...
Comment
Comment