Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Възмущение

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Като казвам некомерсиален рап имам предвид точно, че не слушам Еминем, Дре, Снуп дог и така нататък. За Ъшър и Нели пък да не говорим. Те пеят по-скоро Поп. Това, което аз слушам се съмнявам повечето от вас дори да са чували за него, но по принцип това не ме притеснява. Аз съм на мнение, че всеки има право да слуша каквото си иска и въпреки, че мразя чалгата, това не означава автоматично, че всеки, който слуша чалга ми е неприятен.
    Едно е да искаш, друго е да можеш, а трето и четвърто е да го направиш...

Comment

Е да де. Хората не се определят според това каква музика слушат.

Comment

Съгласна съм
        Въобще вкусовете на хората НЕ показват това, което са.
        В много случаи ми е правило впечатление как едни хора си създават коренно грешно мнение за други /включително и за мен/, само от това какви вкусове имат за разни неща - филми, музика, книги, дрехи и така нататък

Comment

сигурно.
          Музиката може и да не трябва да се взима под внимание като самостоятелен фактор, но в комплект с още няколко неща мога да си съставя картинка за съответния човек и съм убеден, че няма да съм много далеч от истината за него. Моята истина.

Comment

Азис ако влезе в парламента, аз ще емигрирам! :stupid:
            :shrug: опс...аз вече го направих това :aaa: :1087:
            значи ще се върна тогава и незнам какво ще става... кой тук спомена за оръжие??? :twak: :sm186:
            Проблемът на форума :damnyou:

"Чети историята и като познаеш от нея суетата на тоя свят, научи се да го презираш"
            Паисий Хилендарски

Comment

Значи ако ти кажа каква музика слушам, какви филми гледам, какви книги чета и какви дрехи нося и можеш да си съставиш мнение за мен, така ли? Или трябват още някакви фактори. Или трябва поне да си ме виждал - някакви такива изисквания....
              Според мен би било едно ако не изцяло грешно, то поне много повърхностно мнение. Според мен

Comment

Така да бъде. Според теб.

Comment

Хах, ок. Щом не ти се спори, става
                  Гледам да не споря, когато очевидно само на мен ми е интресено

Comment

Просто не ми се пишат 20 мнения за 1 час в 1 тема.

Ако ти се спори ще е в icq.

Освен това имам твърде много мнения или поне така показва форума. Уф трябва да махнем броенето на мнения.

Comment

Erich Von Manstein написа
                      трябва да махнем броенето на мнения.
                      Напълно съм съгласен. Така ще се премахне изкуственото "наторяване" на форума само и само с цел по-висок ранг. Например 40 мнения за един ден за мен са много. Ако ще има броене на мнения, да не се броят тези в раздел общи приказаки.
                      „Аз, Драгомир, писах.
                      Аз, Севаст Огнян, бях при цар Шишман кефалия и много зло патих. В това време турците воюваха. Аз се държах за вярата на Шишмана царя.“

Модератор на раздел "Военна Авиация"

Comment

Ами така направиха във форума на axishistory.com - не само че няма смисъл ами се спестява спама за брой мнения обаче от друга страна ще се махнат и ранговете а на мен те ми харесват. Или ще се дават за заслуги. От друга страна авторитет е за заслуги така, че трябва да се запази това с мненията още известно време. Ще видим.

Comment

Манщайн, думата "заслуги" е нещо много неясно поне за мен. А системата "Авторитет" също не е обективна, зависи от хората. Може би всеки трябва да се оставя да има каквото си звание иска, независимо от коя армия. А броят мнения да си се показва под името на потребителя.
                          „Аз, Драгомир, писах.
                          Аз, Севаст Огнян, бях при цар Шишман кефалия и много зло патих. В това време турците воюваха. Аз се държах за вярата на Шишмана царя.“

Модератор на раздел "Военна Авиация"

Comment

Само едно принципно вмятане в дискусията: нищо, което зависи от човешки гледни точки няма как да е "обективно".
                            Модератор на раздели "Втора световна война" и "Междувоенен период".
                            Проект 22.06.1941 г.
                            "... там можете да попаднете на персонажи като например "честен прокурор" - а това, съгласете се, е същество къде-къде по-фантастично от някакъв си там "тъмен елф"." ©

Comment

Нека пак се върнем към проблема за "новите лица" в парламента, а това за чалгата, рапа и разните там румънски бълвочи нека го прехвърлим някъде в миналото.
                              "Мисля, това което казвам, но неказвам, това което мисля"

И други затворници
                              нека четат пред вратите
                              нашата памет остъклена
                              с надпис:"Всички отидоха на Фронта!"

Comment

Working...
                              X