If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ще ти подам ръка и в лош за тебе час...
Ех, колко сме я пяли
Само дето по онова време горе долу се появи една друга песен, Френската гимназия /на кого беше ?/ и тогава подхванахме нея
"Pressй; fortement sur ma droite, mon centre cède, impossible de me mouvoir, situation excellente, j'attaque." Осмелих се. Осмелявам се. Докрай. И си плащам за това. Не се пазаря.
Ще ти подам ръка и в лош за тебе час...
Ех, колко сме я пяли
Само дето по онова време горе долу се появи една друга песен, Френската гимназия /на кого беше ?/ и тогава подхванахме нея
Е, малко по-късно се появи.... хронологически погледнато... :sm113:
(Чакай да се намеся и аз )
Проблемът на форума :damnyou:
"Чети историята и като познаеш от нея суетата на тоя свят, научи се да го презираш"
Паисий Хилендарски
ВЧЕРА си е култов филм. Преди три седмици пак си го свалих да го гледам, че се бях затъжила Не знам дали ви е правило впечатление, но там където пада Роко има комбинация на кадри от няколко различни водни басейна. За другите не знам, но за секунда дават едни тръби, които се намират на около 100тина метра от моя дом, така че това е още една причина да харесвам филма
Относно музиката:
Чалга - МРАЗЯ, от дъното на душата си
Метъл - не слушам и не проявявам някакви емоции към този тип музика /нито отрицателни, нито положителни/
Техно - не обичам
Денс - има много малко хубав денс вече
БГ рап - такова нещо няма
Рап - комерсиален ненавиждам, некомерсиален слушам /ако под слушам може да се разбере притежавам около 60 диска с непопулярна и олдскуул рап музика, значи това термина, а ако не - наречете ме маниачка/
Ретро - слушам, но не това по дискотеките, а предимно не-кавър ретро. Куин, Роксет, Джо Кокър и такива неща
Балади /не бълг. ест./ - много харесвам, защото намирам много смисъл в сладникавите романтични текстове
Рок - не слушам, не ми и пречи да слушам
Хора - само на купон с много пияни, които няма да си спомнят, че съм играла
Класика - даа, обичам. не мога да се нарека познавач, но има някои неща, които максимално ме кефят. Оперите, Моцарт, Бах, Бетовен, Верди, както и ПАганини
Нещо да пропуснах?
П.П. Не за пръв път темата отива към съвсем различна от началната посока
Едно е да искаш, друго е да можеш, а трето и четвърто е да го направиш...
Аха, ок тогава. Отговора е - Не, не слушам по цял ден класика и балади. Класика слушам предимно в събота, когато чистя. Балади слушам, когато ми се пее. А в останалото време си слушам басовия рап
Едно е да искаш, друго е да можеш, а трето и четвърто е да го направиш...
И аз обичам класическия рап, по-конкретно Еминем. На него са му някакси много мелодини и приятни песните. Иначе разните там Usher, Nelly и пр. не ги понасям. За БГ рап и дума не става, защото това е такава простотия, че няма накъде повече.
„Аз, Драгомир, писах.
Аз, Севаст Огнян, бях при цар Шишман кефалия и много зло патих. В това време турците воюваха. Аз се държах за вярата на Шишмана царя.“
А така. Това не е музика, даже и рап не е. Дето викаше старата ми учителка по музика, "Ами то ние деградираме. Същите тия маймунски звуци дето ги има в рап-песните днес нашите прадеди са ги издавали преди хиляди години, танцувайки около огъня в пещерата."
Comment