Genesis - The lamb lies down on Broadway (целия албум)
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво слушате в момента?
Collapse
X
-
Много готини ритми на северноамерикански индианци си свалих.Много наелектризираща музика.Сменям ги с японски народни ма сега по рядко че занемарих тренировките на открито....Българите това е народът,който имаше всичко което е пожелавал,народ в който е придобивал титли онизи който е купувал благородството си с кръвта на неприятеля,народ при който бойното поле прославя рода,понеже у тях без колебание за по-благороден се смята ония,чието оръжие е било окървавено повече в сражение...
Comment
-
09. Muharem Serbezovski - Mastika, Mastika.mp3
Ами от ftp на нет доставчика ги свалях.Сега съм се хвърлил на люти стари сръбски хитовепроблемчето е че много алкохол поглъщат...Българите това е народът,който имаше всичко което е пожелавал,народ в който е придобивал титли онизи който е купувал благородството си с кръвта на неприятеля,народ при който бойното поле прославя рода,понеже у тях без колебание за по-благороден се смята ония,чието оръжие е било окървавено повече в сражение...
Comment
-
Няколко часа преди гадовете да махнат музиката от датата си свалих албумчето към играта Battlefield Vietnam и сега си го слушам.„Аз, Драгомир, писах.
Аз, Севаст Огнян, бях при цар Шишман кефалия и много зло патих. В това време турците воюваха. Аз се държах за вярата на Шишмана царя.“
Модератор на раздел "Военна Авиация"
Comment
-
Ориент Кафе 2 - хаус с ориенталски мотиви.Кефи!...Българите това е народът,който имаше всичко което е пожелавал,народ в който е придобивал титли онизи който е купувал благородството си с кръвта на неприятеля,народ при който бойното поле прославя рода,понеже у тях без колебание за по-благороден се смята ония,чието оръжие е било окървавено повече в сражение...
Comment
Comment