Съобщение

Collapse
No announcement yet.

За наркотиците...

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Hitlerjugend кинжал с маркировка Rosco?

еми момчета аз по принцип пуша 3-4 пъти седмично и отвреме на време се нашмърквам кат копеле обаче когато почна да се смазвам си казвам копеле стига и права паузи;просто спазвам някаква мярка колкото и странно да е тва :roll: .тва хероинища е нещо съвсем друго; боклуците са си за боклуци...обаче същевременно с тва примерно съм враг на цигарите
    а пък алкохола си е едно от най-яките работи.наздраве!

Comment

Ами това е - леките наркотици трябва да се декриминализират и легализират под СТРОГ контрол от страна на държавата (същото се отнася и за алкохола) и примерно да не са достъпни за лица под 21 год. Да се разбият всички дилъри и отрепки, който печелят от това.... но явно някой хора имат изгода това да не става. Има ли смисъл да давам баналния пример - Холандия (по напред от нас във всяко отношение).
      Ruhm und Ehre der Waffen SS

Comment

Както споменах, мен въобще не ме кефя дори и леките наркотици. От друга страна, здраветона всекиго си е негово лично, и би следвало да има свободата да го руши, ако тъй му е угодно. Притеснението е, че при легализация на наркотиците това би подтикнало още повече хора да ги употребяват. Особено на фона на движението към забрана на тютюна и ограничаване в ползването на алкохола (което индуктивно, тъй да се каже, се промъква у нас под влияние на "Запада"). От друга страна, легализацията на лекитенаркотици автоматично изключва бандюгите от разпространението им (защото предполагам, че всеки би предпочел да си ги купува от аптека, вместо от дилър). Но пък това не разрешава проблема с тежките.

Comment

Напротив Голум - тъкмо обратното. Легализацията на леките наркотици изобщо не изключва престъпниците от разпространението им. Светлия пример на Холандия наистина е твърде показателен в това отношение - там тревата бе легализирана за да може страната да се справи поне за малко с огромните проблеми, които имаше с употребата на твърди и синтетични дроги сред младежта и въпреки рекламните туристически и декриминалистки лозунги това комай бе единствената разумна причина. Какво се получи на практика? Употребата на твърди наркотици наистина намалява в дългосрочен план, след първоначалния бум намалява даже тази на тревата. Само дето с търговията на последната се занимават точно тези, които са я продавали и преди. Да, върху нея плащат някакви данъци, но от черен, този дял от икономиката се е превърнал в сив и служи много често за пране на пари от незаконна дейност извършвана от същите хора.

Comment

Е, не съм запознат добре с точно тази страна на проблема. В такъв случай невиждам особена полза от легализацията на леките наркотици.

Comment

По въпроса много ми е любима тази песен: The streets - The irony of it all
              Дори да не "слушате" "такива боклуци" може да се заслушате и замислите над текста - весело е

П.С. Или просто прочетете http://www.lyricstime.com/lyrics/37707.html

Хероииииин, кодеииииин, морфиииииииин не взимай нищо което да завършва на "-ин" От нещата на "-ин" ползвам само Визин
              Ruhm und Ehre der Waffen SS

Comment

kakтo и .. Ендорфин и Адреналин ... помагат за вашето здраве :mhehe:

Comment

Аз пък вземам...

витамини
                  albireo написа
                  ...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...

Comment

Michael Wittmann написа
                    Хероииииин, кодеииииин, морфиииииииин не взимай нищо което да завършва на "-ин" От нещата на "-ин" ползвам само Визин
                    ...и вазелин :lol: :lol: :lol:
                    <<..........>>

Comment

Working...
                    X