Warlord, ти пък ме взе насериозно Бъзик да става, а с Меноуар наистина не съм запознат (както споменах, всъщност мислех че са се разпаднали отдавна).
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
RQ: Билет за Депеш
Collapse
X
-
Абе човека питаше дали можете да му намерите билет, а вие къде отидохте с тези спорове. Всеки да си слуша каквото му харесва и това е. И аз търсих билет за концерта на Депеш ама късно се сетих. Надеждата ми е да си го купя от един приятел който май се отказа да ходи поради негови ангажименти. Ама по принцип надеждата е малка Иначе Док ако намеря два билета единия ще е за теб ама този вариант е едно на 1 000 000.Къде и да одиш, къде и да шеташ, не се срами, не се плаши българин да си.
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда.
Войната е много сладко нещо за тези, които не са я виждали.
Comment
-
Манщайн копеле велик си, така съм се смял на извадените текстове
А за мен сравнението с Бритни е много на място макар и на майтап. И М. и бритни спиърс правят музика, която не се слуша, а се зяпа. (surprise, surprise то същото се отнася и за чалгата )
Разликата е че феновете на м. вместо цици, "зяпат" псевдоскандинавски псведомитологични "видения".
Comment
-
Ами приятеля ми който може би щеше да ми продаде билет за концерта в последния момент ми каза че щял да може да отиде на концерта и така възможноста да видя едни от любимците си пропадна.Къде и да одиш, къде и да шеташ, не се срами, не се плаши българин да си.
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда.
Войната е много сладко нещо за тези, които не са я виждали.
Comment
Comment