If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Абе човека питаше дали можете да му намерите билет, а вие къде отидохте с тези спорове. Всеки да си слуша каквото му харесва и това е. И аз търсих билет за концерта на Депеш ама късно се сетих. Надеждата ми е да си го купя от един приятел който май се отказа да ходи поради негови ангажименти. Ама по принцип надеждата е малка Иначе Док ако намеря два билета единия ще е за теб ама този вариант е едно на 1 000 000.
Къде и да одиш, къде и да шеташ, не се срами, не се плаши българин да си.
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда.
Войната е много сладко нещо за тези, които не са я виждали.
Манщайн копеле велик си, така съм се смял на извадените текстове
А за мен сравнението с Бритни е много на място макар и на майтап. И М. и бритни спиърс правят музика, която не се слуша, а се зяпа. (surprise, surprise то същото се отнася и за чалгата )
Разликата е че феновете на м. вместо цици, "зяпат" псевдоскандинавски псведомитологични "видения".
в един клип техен гледах че имаше четири пички по моторите. с циците си можеха направо да се завият ако им стане студено.
беше добро от тая гледна точка, но с всичките тия кожи ако музиката беше по-тихичка... бих го взел за нещо съвсем различно
Не виждам какъв е смисъла да изправяме легендата от ОК Корал срещу един от феновете на групата, която може да се бие само на ммм много малки разстояния.
за да направим още по-безсмислен дуела ще мина на стария никнейм и всичко ще...
ъъъ свърши. с голямо бум.
Ами приятеля ми който може би щеше да ми продаде билет за концерта в последния момент ми каза че щял да може да отиде на концерта и така възможноста да видя едни от любимците си пропадна.
Къде и да одиш, къде и да шеташ, не се срами, не се плаши българин да си.
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда.
Войната е много сладко нещо за тези, които не са я виждали.
Comment