If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ако се върнем с 61 години назад в чия армия бихте предпочели да бъдете?
Stagon, я дай по-ясна дата. Например - Януари, Юни. На мене много би ми харесало да съм на някой плаж във Франция и да стрелям по идващите американци.
:fire: :fire: :fire:
Реално погледнато шансът да оцелееш в ВСВ е адски малък и повечето хора, независимо какво са правили са умряли по изключително мъчителен начин.Танкисти, които горят в танка живи, пехотинци разкъсвани от артилерия, пилоти надупчени от огромни куршуми, не си е работа тва...добре, че не съм се родил тогава.
Реално погледнато шансът да оцелееш в ВСВ е адски малък и повечето хора, независимо какво са правили са умряли по изключително мъчителен начин.Танкисти, които горят в танка живи, пехотинци разкъсвани от артилерия, пилоти надупчени от огромни куршуми, не си е работа тва...добре, че не съм се родил тогава.
Покришкин оцелява цялата война
Искам да съм някой като него.
„Аз, Драгомир, писах.
Аз, Севаст Огнян, бях при цар Шишман кефалия и много зло патих. В това време турците воюваха. Аз се държах за вярата на Шишмана царя.“
Харесал съм си различни роли за филма "Втора световна" -
едната е на нощен изтребител от Луфтваффе. Най-любимият ми типаж от нощните асове е Петер Шподен.
Eто го и моя самолет...
(поне ми се иска да му бях пилот )
Attached Files
„Аз, Драгомир, писах.
Аз, Севаст Огнян, бях при цар Шишман кефалия и много зло патих. В това време турците воюваха. Аз се държах за вярата на Шишмана царя.“
До kapitan: прочети как Кожедуп само с воденият си се бие срещу 40 (!) ФВ 190, които са в ролята на изтребител-бомбандировачи.
„Аз, Драгомир, писах.
На западния фронт не ми се мисли колко дълъг ще ти е живота
Аз... Щауфенберг да речем, ама ще проверя три пъти бомбата.
Да не забравиш да сложиш втората бомба!!!!!!!!!!!!!
„Аз, Драгомир, писах.
До kapitan: прочети как Кожедуп само с воденият си се бие срещу 40 (!) ФВ 190, които са в ролята на изтребител-бомбандировачи.
Всеки Ас си има своите силни и слаби страни.По същата логика аз мога да посоча Марсей, който прави на пух и прах в един въздушен бой доста Томита, колкото до Кожедуб-нещо не ми се нрави чилияка, виж Грициевец е друго нещо с Ла-5 сваля един след друг 9 Щуки-кой руски Ас може да се похвали с такова нещо?Но самият той е свален в същият въздушен бой от един месер и загива-тъпо а? В един въздушен бой ставаш АС и загиваш.
Впрочем май се отплеснах.
Ако се върнем 61 години назад, аз искам да съм в Швейцария, да ям Милка, да имам Шмид-Рубин и да карам Ме-109 , най-добрата комбинация а?
Не се отказвам и да съм във Финландия.
По-принцип бих избрал България, но предвид нещата , които ще се развият след 9 месеца, не бих искал да съм там, впрочем защо не, ако имах един единствен звезден Разрушител и на 9 септември сутринта огън с лазерните оръдия и по немците и по руснаците и по американците и тогава българия на цял Континент, всички комуняги на Вечно Заточение в Съзвездие Алфа Центавър :rock:
То исторически филми в България не се правят, щото няма продуктово позициониране - Симеон Цветков 2012г.
Comment