Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ако се върнем с 61 години назад в чия армия бихте предпочели да бъдете?

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Ами аз мога да кажа къде не искам да съм, в някоя Ю-лодка, на тез чиляци там им е било доста тегаво.
    knowledge is power

Comment

Понравился мне ответ Parabellumа
      А я хотел бы оказаться в трофейной команде, или где-нибудь на продовольственном складе.
      Но, если попал бы в действующие части (непременно антигитлеровские), то наверное хотел бы в артиллеристы- и вроде воюешь, и от фронта подальше. .
      "Россия безразлична к жизни человека и к течению времени. Она безмолвна. Она вечна. Она несокрушима..." Томас КАРЛЕЙЛЬ .

Comment

На мен ми се иска да бъде в Кралския флот на линкор от класа КГV или да кажем на Нелсън.
        Второто ми желание е Американския флот - да бъда на борда на тежък или лек крайцер, защотгто са били много оперативни - да командван съединения при Гуадалканал.Там линкорите играят малка роля, а Айовите се появяват накрая.
        Не бих искал в никакъв случай да подкрепям тиранични режими като хитлеристкия или комунистическия.Много харесвам немската техника, но не и това, за което е използвана
        П.В.

Comment

А на мене ми се иска да ви давам заеми да си трошите главите .
          По моя преценка съм обективен.

Comment

Къде ли?

В Арнъм, като член на Британската 1-ва Въздушнодесантна дивизия.
            Винаги постъпвай правилно. Неколцина ще останат доволни, а останалите ще се изумят.
            Марк Твен

Comment

Български редови войник дайте една пушка па ще ги видя аз прехвалените есесовци
              и разните там американчета и русначета и всякакви които си мислят че могат да си играят на войници
              ...Българите това е народът,който имаше всичко което е пожелавал,народ в който е придобивал титли онизи който е купувал благородството си с кръвта на неприятеля,народ при който бойното поле прославя рода,понеже у тях без колебание за по-благороден се смята ония,чието оръжие е било окървавено повече в сражение...

Comment

Бих предпочел да съм в някой добре отоплен кабинет с плюшени завеси и тежка дъбова маса и, сведен над картите, да давам дълбокомислени указания на близкостоящите генерали
                PS. Армията няма значение, само да не е италианската
                "If elections changed anything, they would be forbidden" ~ Kurt Tucholsky

Comment

По възможност в Даунинг Стрийт 10, а?
                  „Аз, Драгомир, писах.
                  Аз, Севаст Огнян, бях при цар Шишман кефалия и много зло патих. В това време турците воюваха. Аз се държах за вярата на Шишмана царя.“

Модератор на раздел "Военна Авиация"

Comment

А на мене ми се иска да ви давам заеми да си трошите главите
                    PS. Армията няма значение, само да не е италианската
                    knowledge is power

Comment

Бих желал да съм някъде на неустановено място , където се водят секретни преговори между германците и западните съюзници за сепаративен мир. И да убедя американци и англичани да направят някои неща за България ...
                      Hannibal ante portas.

Comment

Пилот написа
                        До kapitan: прочети как Кожедуп само с воденият си се бие срещу 40 (!) ФВ 190, които са в ролята на изтребител-бомбандировачи.
                        Пилот то човека сигурно иска някоя Дора, съмнявам се да е примрял да се навира в Fw190F примерно. Capitan внимавай за колегите с Р51

Ето я мойта машина, малко след като съм утрепал двадесетия самурай
                        Last edited by Thunderchief; 25-02-2005, 10:34.
                        Can't talk! Got to Shoot!

Comment

ЗДРАСТИ написа
                          в либовната :nut:

а конкретно на милитарстичния въпрос в СССР танкови воиски с един секретен Т-44 :1087:
                          аман от пишман свалячи/чки, като си толкова ербап, ходи на Дали и сваляй, аз те питам за нещо по - сериозно ебасси... :evil:

Comment

Пилот написа
                            Stagon, я дай по-ясна дата. Например - Януари, Юни. На мене много би ми харесало да съм на някой плаж във Франция и да стрелям по идващите американци.
                            :fire: :fire: :fire:

И аз бих искал да бъда до едно от онези млади германчета където се намират на Омаха и стрелят по американците ще си умра от кеф :mhehe: и бъдете сигурни ще нямаше да им стигне 3 дена да завземат шибания плаж само да имам достатъчно патрони.

Другото място където бих искал да бъда е в някоия СС дивизия някъде на Източния фронт няма значение дали е южния или който и да е друг фронт е по възможност на Воронежкия фронт.
                            Къде и да одиш, къде и да шеташ, не се срами, не се плаши българин да си.

Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда.

Войната е много сладко нещо за тези, които не са я виждали.

Comment

Working...
                            X