Знак на Форума

Collapse
X

• Време
  • Show
new posts
  • Mehmed II fatih
    редовен
    • Dec 2003
    • 91

Гудериан , а какво ще кажеш за моето?
    Най- ярките звезди на род османски
    корони носят и седят на трона царски,
    покорни са на заповедите господни
    делата им добри и благородни.
    И да воюва за правата вяра
    на бащин трон султан се възцарява.

из " Корона на историите " на Ходжа Садеддин

Comment

• Parabellum
      ветеран
      • Mar 2003
      • 5567

Я, султане така и така си ми паднал на мушката, защо не вземеш на нарисуваш нещо сериозно и да го сложиш тук за да го обсъдим
      То исторически филми в България не се правят, щото няма продуктово позициониране - Симеон Цветков 2012г.

Comment

• gollum
        фрогландец на вестконинска служба
        • Jan 2003
        • 22550

Тук се бяха насъбрали много постове, които съвсем не бяха по темата, така че темата вече е разделена. Предлагам тук да се върнем към обсъждане на основният проблем.

Comment

• Политкомиссар
          ветеран
          • Jul 2003
          • 439

Познавам 3-ма художници ще се видя с тях и ще им дам поръчка за знак на форума.Те ще са хората дето ще го измислят.Поне аз така мисля.

Comment

• Imperial
            Мошенник
            • Jan 2003
            • 12066

Не че искам да ви гася ентусиазма, обаче няма смисъл да се занимавате толкоз сериозно. Някой ден ще ми дойде вдъхновението и ще измисля точното нещо, дотогава обаче шансът да одобря каквото и да било е почти нищожен. Неслучайно не коментирам нищо в тази тема Не че нямаше смисъл от нея, напротив, много неща се предложиха и изказаха и много помогнаха за това да осмисля какво НЕ трябва да бъде евентуалният символ.

Надявам се никой не се обижда.
            albireo написа
            ...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...

Comment

• Parabellum
              ветеран
              • Mar 2003
              • 5567

Уууууууууу деспот, тиранин . ние вече го измислихме, а съвсем скоро ще ти дойде вдъхновението не го забравяй
              То исторически филми в България не се правят, щото няма продуктово позициониране - Симеон Цветков 2012г.

Comment

Working...