Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Знак на Форума

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Мм-да горното по скоро е за ордена :roll:
    Но вижте това.Нещо като нашивка

Comment

Ние още малко ще почнем да мислим модели за пагони и униформи

Иначе идеята с нашивките е дабра, но на практика трябва да е нещо различно от българският "флаг" насложен два пъти.

От което следва че орденът значки нашивки и каквото и да било трябва да имат един основен замисъл в съответното изпълнение

Comment

Идеята за нашивка е добра.Тук слагам нашивката на клуб "Традиция".Миналата година е направена.Сканирах я ! Лесна за изработка беше.
        Така че ако правим наша нашивка ще се разминем с малко парички!
        То исторически филми в България не се правят, щото няма продуктово позициониране - Симеон Цветков 2012г.

Comment

Ти какво мислиш да използваме от този знак?

Comment

Нищо не смятам да използваме.Просто го давам като идея. Нека видим другите какво са направили!Нека също така нашето да бъде различно.Стига сме копирали.
            То исторически филми в България не се правят, щото няма продуктово позициониране - Симеон Цветков 2012г.

Comment

Разбира се че не трябва да копираме!
              Просто се учудих че слагаш знак на друг клуб/форум.

Проблемът е че никой не предлага.

Comment

хехе, в сравнение с Клуб "Традиция" ние сме просто деца в кварталната градинка
                albireo написа
                ...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...

Comment

Е не подценявай Бойна Слава

Comment

Хайде пък сега.Все отнякъде трябва да се започне.Аз си спомням първите години на "Традиция".Всеки се страхуваше, никой не показваше и не разказваше какво има. Но лека полека нещата се оправиха.Направихме няколко изложби и обществеността разбра, че не сме престъпници, а Патриоти, които се опитавт да съхранят историческото богаство на страната!

Comment

Erich Von Manstein написа
                      Разбира се че не трябва да копираме!
                      Просто се учудих че слагаш знак на друг клуб/форум.

Проблемът е че никой не предлага.
                      Напротив, доколкото виждам доста хора предлагат,но след твоите критики просто не се учудвам, че спират. Не е лошо да изразяваш мнението си, но не винаги е приятно когато критикуваш всички. Естествено аз говоря от свое име, на останалите може и да им е приятно.
                      Едно е да искаш, друго е да можеш, а трето и четвърто е да го направиш...

Comment

Аз предложих нещо - вярно е че не го нарисувах но описах идеята която имах. Много ми хареса драконът на gollum но имах малко по-различно виждане за него което разбира се може да не ви харесва защото всеки има своя концепция за знака. Съжалявам но не мога да се съгласявам с всичко и дори няма да е нормално да ми харесва всичко. Хубаво де спирам да критикувам макар че се съмнявам нещо да се промени. Или още не е дошъл моментът в който да се появи знакът когото почти всички ще харесат (не очаквам да се появи нещо което ще бъде одобрено напълно единодушно) или наистина аз съм виновен.

Comment

Какво ще кажете за книга например история на България с кръстосани над нея офицерски кортик и манлихер например........и с надписа Бойна слава от долу..........Значи това е в емблемата която е обградена с житни класове ,който се държат от лъвове....
                          С изпънати напред ръце пулсира в кръв едно сърце пулсира и крещи без глас България е жива в нас.
                          На три морета граници ще бием България ще бъде земен рай ,победно знаме гордо ще развеем на хаоса ще сложим край.

Comment

Александър написа
                            Какво ще кажете за книга например история на България с кръстосани над нея офицерски кортик и манлихер например........и с надписа Бойна слава от долу..........Значи това е в емблемата която е обградена с житни класове ,който се държат от лъвове....
                            Хм, доста интересно! Хайде някой добър с фотошопа да синтезира мненията ни и да направи емблемите.Да ги постне тук и да гласуваме за тях!

Comment

Струва ми се твърде претрупано - добре ще е каквото и да изберем да не избързваме и да е нещо съвсем изчистено.

Comment

На мен пък ми харесва идеята за книгата, само може би житните класове и лъвовете ще са в повече (макар че житните също ми допадат, но ще заприлича много на комунистическия ни герб от едно време се опасявам)
                                XV mile the sea brode is
                                From Turkey to the Ile of Rodez...

Comment

Working...
                                X