Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Знак на Форума

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Гудериан , а какво ще кажеш за моето?
    Най- ярките звезди на род османски
    корони носят и седят на трона царски,
    покорни са на заповедите господни
    делата им добри и благородни.
    И да воюва за правата вяра
    на бащин трон султан се възцарява.

из " Корона на историите " на Ходжа Садеддин

Comment

Я, султане така и така си ми паднал на мушката, защо не вземеш на нарисуваш нещо сериозно и да го сложиш тук за да го обсъдим
      То исторически филми в България не се правят, щото няма продуктово позициониране - Симеон Цветков 2012г.

Comment

Тук се бяха насъбрали много постове, които съвсем не бяха по темата, така че темата вече е разделена. Предлагам тук да се върнем към обсъждане на основният проблем.

Comment

Познавам 3-ма художници ще се видя с тях и ще им дам поръчка за знак на форума.Те ще са хората дето ще го измислят.Поне аз така мисля.

Comment

Не че искам да ви гася ентусиазма, обаче няма смисъл да се занимавате толкоз сериозно. Някой ден ще ми дойде вдъхновението и ще измисля точното нещо, дотогава обаче шансът да одобря каквото и да било е почти нищожен. Неслучайно не коментирам нищо в тази тема Не че нямаше смисъл от нея, напротив, много неща се предложиха и изказаха и много помогнаха за това да осмисля какво НЕ трябва да бъде евентуалният символ.

Надявам се никой не се обижда.
            albireo написа
            ...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...

Comment

Уууууууууу деспот, тиранин . ние вече го измислихме, а съвсем скоро ще ти дойде вдъхновението не го забравяй
              То исторически филми в България не се правят, щото няма продуктово позициониране - Симеон Цветков 2012г.

Comment

Working...
              X