Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Знак на Форума

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

и франкофоните на този форум са единици, и то добре покрити
    albireo написа
    ...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...

Comment

Ето ви още полезни линкове - разбираеми и с картинки

герб, геральдика, гербы, флаги, история, российская, правила, атлас, животные, геральдический атлас, правила геральдики, теория, практика, личные, городские корпоративные, государственные, экскурс, coats of arms, heraldry, your arms, heraldic paintings, production, blazon, russian heraldry, flags, wappen, familienwappen, schaffung des wappens, gestaltung von wappens, wappenkunst, heraldik, heraldiker

Моята идея беше за нещо такова:

като българското знаме ще бъде над щита (като лента) или самият щит ще е с такива цветове.
      <<..........>>

Comment

Това с щита не е лошо като фон, но може не в него, а пред него да стоят 1-2 предмета - книга меч, нещо таквоз. И не е лошо да има някъде, може отдолу, лентичка с надпис бойна слава в готическия шрифт на Империал. Да пише все пак някъде за какво става въпрос
        XV mile the sea brode is
        From Turkey to the Ile of Rodez...

Comment

Този френски сайт ви го написах, защото там са дадени гербовете на Белгия,Франция и други държави.Също така има и гербовете на различни династии .Просто искам да видите за какво става дума.
          Значи дотук се избистри идеята за книга и меч и готически шрифт "Бойна Слава".Аз предлагам книгата и мече да бъдат на фона на нашият трикольор, защото все пак сме Български Военно-исторически клуб[/siz]
          То исторически филми в България не се правят, щото няма продуктово позициониране - Симеон Цветков 2012г.

Comment

добре де, "Мура" като са български вафли, и там ли трикольора да сложат? Не ми допада идеята с националните цветове, защото първо, тук се обсъждат повече теми, незасягащи България и второ, не подхожда на нашия форум, тъй като знамето все пак предполага някаква патриотична и родолюбска насоченост, а поне досега такава аз лично не съм забелязал. А ако имаше, нямаше ли по-добре да бъде бял фон с две жълти ивици , връх Мусала , а отдолу " Боже, Царя ни пази!"
            "Лейкауф, один из высших командиров вермахта, с полным основанием употреблял местоимение «мы»: «мы», немецкие оккупанты; «мы», вермахт и СС, несем полную ответственность за убийства евреев и военнопленных, за голодную смерть многих жителей Украины. " Wolfram
            Wette

Comment

ТИ НАИСТИНА СИ ANTY-EVERYTHING! Защо да няма Българско знаме? ТРЯБВА ДА ИМА!
              Канцлер на хазната

Comment

след тази желязна обосновка от твоя страна, наитсина ТРЯБВА да има.
                "Лейкауф, один из высших командиров вермахта, с полным основанием употреблял местоимение «мы»: «мы», немецкие оккупанты; «мы», вермахт и СС, несем полную ответственность за убийства евреев и военнопленных, за голодную смерть многих жителей Украины. " Wolfram
                Wette

Comment

Ами, принципно, това е БЪЛГАРСКИ ИСТОРИЧЕСКИ ФОРУМ, та би трябвало да има и националните цветове. Разбира се, обсъждат се всякакви теми, има и различни по националност участници, но форума пак си остава именно български и - с малки изключения - на български език. Така че, не виждам никакъв проблем в наличието на трибагреника в бъдещия символ на форума.
                  Модератор на раздели "Втора световна война" и "Междувоенен период".
                  Проект 22.06.1941 г.
                  "... там можете да попаднете на персонажи като например "честен прокурор" - а това, съгласете се, е същество къде-къде по-фантастично от някакъв си там "тъмен елф"." ©

Comment

Да ама не е НАЦИОНАЛЕН български форум, каквото значение за мен носи трибагреника. Също така се създава и асоциация за някаква официалност, която мисля не притежаваме (и слава богу)
                    Освен това кирилицата на каквито надписи ще има по знака са достатъчен символ за национална принадлежност.
                    XV mile the sea brode is
                    From Turkey to the Ile of Rodez...

Comment

По-принцип би могло да се сложи и трибагреника, но в конкретния случай все пак ми се струва, че можем да минем и без него. Все пак, кажи-речи всички пишем на български и сме българи, така че най-малкото не би било неправилно да лепнем знамето си не един такъв герб на Форума...

Comment

и аз смятам че не е задължителен, но ще мислим още
                        albireo написа
                        ...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...

Comment

Аз съм ТВЪРДО за знамето!
                          Канцлер на хазната

Comment

Ами защо просто не направите нещо от рода &amp;lt;щит,на които да има нашето занаме някаде там сърп и чук от другата страна свастика която се държи не от бухал ами от орел ,а самиа щит да е на дъбово дърво закачен на който е кацнал и бухал а на фона да се вижда Мусала&amp;gt; толакова изчистено и стилиризирано направо да си го татуираш на рамото

Comment

Е ИМА ЛИ НОВИНИ БЕ ХОРА?
                              Канцлер на хазната

Comment

Аз и Империал мислим по въпроса
                                То исторически филми в България не се правят, щото няма продуктово позициониране - Симеон Цветков 2012г.

Comment

Working...
                                X