Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Знак на Форума

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Значи чакаме Imperial да издаде Указ ¹1 за специалните правомощия.

Нека сериозно да се върнем на въпроса - за пореден път да изброим нещата които задължително трябва да присъстват и после всеки да си каже идеите... пак...

Comment

Знака може да оформен като медал.обърната триъгълна лента представляваща трибагреника и на самия медал надпис Бойна слава и датата на създаването.А в центъра може да се сложи някакъв знак.

Comment

Нали се разбрахме че трябва да има и някакъв звяр в знака

Comment

Аз смятам, че с обсъждане нищо няма да се получи. Трябва някой да даде готов вариант и тогава да обсъждаме предимствата и недостатъците му. Аз се опитах, но нищо не се получи, така че някой по-сръчен да го направи и да постне тук какво се е получило като визия.
          Едно е да искаш, друго е да можеш, а трето и четвърто е да го направиш...

Comment

Ще опитам да направя нещо обаче не отговарям за уродливостта му

Comment

Работата се затлачи. Все не можем да се организираме!Чудя се анкета ли да пусна или нещо друго! Въпросът е, че от страна на "жувотноту" не можем да го нагодим. Всичко друго е по-лесно и по-ясно!
              То исторически филми в България не се правят, щото няма продуктово позициониране - Симеон Цветков 2012г.

Comment

Опитах да трансформирам един добре познат орел но срещнах страхотни трудности а и съм сигурен че няма да му се зарадвате много така че и аз съм в изчаквателна позиция 8)

Comment

Аз предлагам следното:

Медал, с два лъва вляво и вдясно, някъде горе или долу трибагреник, на медала един стилен надпис Бойна Слава и отдолу дата на създаването - идеята, дадена по-горе никак не е лоша!

Comment

Оп, извинявам се, преди време обещах, че ще се опитам да спретна нещо и така си и остана. Сега почнах едно проектче, утре ще го давърша и ще го постна за разглеждане. Но от хералдическите животни аз повече си падам по змейовете, отколкото по лъвовете или орлите . Така че изправен змей, с меч и щит, стъпил върху книга (или пък, държащ перо и фенер ).

Comment

Става.Дракон става! Защо не!Ние сме различни от другите-нека да разчупим Традицията!
                      То исторически филми в България не се правят, щото няма продуктово позициониране - Симеон Цветков 2012г.

Comment

gollum идеята за дракона е супер! Сега трябва да решим какъв ще е той - червен или зелен?

Comment

Ок, щом става . Има време, може инещо друго да измислим. Инак засега спретнах един типичен хералдически змей, сиреч хибрид между дракон, лъв и орел .
                          Ето тук можете да го разгледате:

(и изпреварвайки нещата - това е само идеен проект на самото джувотно, ако има някакво одобрение после ще го опростя и стилизирам, така че да е подходящо за емблема).

Comment

Чудно си го направил имам само три предложения:
                            1) Да се уголеми опашката защото тази ми се струва тънка за змей
                            2) Орловите крила нещо не му подхощат поне според мен
                            3) Лъвските стъпала някак си са много неестествени за един уважаващ себе си змей/дракон
                            Ти нали мислиш змейовете да са два и да се гледат един друг като в нашия герб защого само един е несиметрично

Comment

Ами става - аз и без друго първоначално се бях насочил към класически източен дракон, но после се отказах и го хибридизирах . Мога да се върна към първоначалния вариант, който замислях - тогава основното ще е змиевидното тяло на змея със сравнително малки и тънки лапи и извита опашка - общо взето S-образна форма.
                              Тъй или инак - това е само дужовтното, самият герб го виждам по-скоро като асиметричен - едно животно, сътпило върху старниците на разтворена книга, надписът "Бойна слава" се извива отгоре, над него като арка. На щита може да има монограм "БС" или примерно сове или перо.
                              Ще гледам тия дни да спретна още нещо, но този път ще го направя стилизирано - за да е по-ясна крайната визия.

Comment

Браво. Много добре. И без това стана ясно, че няма кой друг да го направи, така че давай gollum :tup:
                                Едно е да искаш, друго е да можеш, а трето и четвърто е да го направиш...

Comment

Working...
                                X