То идеята беше новите потребители точно това да правят - да се ориентират по "авторитета", поне в началото докато не са си създали сами представа за различните хора.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Системата за 'Авторитет' - За и Против
Collapse
X
-
Шеленберг, ще си позволя да се обърна с теб приятелски тъй като те чувствам близък.
И така - копеле, и`ам идея. Авторитета ще се раздава само на форумни срещи. регламента е след десетата текила. този дето иска да получи повече авторитет пита: И са копелета, вие уважаате ли ме? И тъй като те го уважават той ги черпи по още една. Ето така става. И така се уважават до сутринта. После отговорника (може и да съм аз) публикува във форума протокол от събирането и гласовете. Това на другия ден, че от махмурлук си ***** ******* Другия отговорен брои гласовете, а администратора добавя необходимите там звездички едно/друго ромбчета или каквото искате. Аз предлагам да не са ромбчета овалчета гевречета и тям подобни а да са шишенца. като гледам парабелум се отличи с 3 шишенца. Аз бях на 2 и почти на дъното на третото ама на! Пустите въздържателки (2 броя) скроиха лошотия и ме запратиха във Въздържателно дружество защото имали много хубави вратовръзки там. Поне така казаха. На мен ми дадоха чувал.
Comment
-
Erich Von Manstein написаШеленберг, ще си позволя да се обърна с теб приятелски тъй като те чувствам близък.
И така - копеле, и`ам идея. Авторитета ще се раздава само на форумни срещи. регламента е след десетата текила. този дето иска да получи повече авторитет пита: И са копелета, вие уважаате ли ме? И тъй като те го уважават той ги черпи по още една. Ето така става. И така се уважават до сутринта. После отговорника (може и да съм аз) публикува във форума протокол от събирането и гласовете. Това на другия ден, че от махмурлук си ***** ******* Другия отговорен брои гласовете, а администратора добавя необходимите там звездички едно/друго ромбчета или каквото искате. Аз предлагам да не са ромбчета овалчета гевречета и тям подобни а да са шишенца. като гледам парабелум се отличи с 3 шишенца. Аз бях на 2 и почти на дъното на третото ама на! Пустите въздържателки (2 броя) скроиха лошотия и ме запратиха във Въздържателно дружество защото имали много хубави вратовръзки там. Поне така казаха. На мен ми дадоха чувал.
:tup: :tup: :tup: Само такаКъде и да одиш, къде и да шеташ, не се срами, не се плаши българин да си.
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда.
Войната е много сладко нещо за тези, които не са я виждали.
Comment
-
Във форума за бойни изкуства, под аватара, наред с останалите данни, пише и какви бойни изкуства и техни стилове тренира потребителят.
В нашия случай, можем да поставим информация за това,
какъв тип история (военна, на дипломацията, политическа, на научните открития...)
и в кой/кои исторически период/и (средновековие)
"тренират" нашите потребители!
:wall: :1087:Ако мислиш за 1 година напред, посей ориз, ако мислиш за 10 години напред, засади дърво, а ако мислиш за 100 години напред - образовай населението!!!
Comment
Comment