Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Системата за 'Авторитет' - За и Против

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

То идеята беше новите потребители точно това да правят - да се ориентират по "авторитета", поне в началото докато не са си създали сами представа за различните хора.
    XV mile the sea brode is
    From Turkey to the Ile of Rodez...

Comment

Вече виждам че го няма авторитета. Това ли е крайното решение или ще се мисли друг вариант?
      Къде и да одиш, къде и да шеташ, не се срами, не се плаши българин да си.

Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда.

Войната е много сладко нещо за тези, които не са я виждали.

Comment

Шеленберг, ще си позволя да се обърна с теб приятелски тъй като те чувствам близък.
        И така - копеле, и`ам идея. Авторитета ще се раздава само на форумни срещи. регламента е след десетата текила. този дето иска да получи повече авторитет пита: И са копелета, вие уважаате ли ме? И тъй като те го уважават той ги черпи по още една. Ето така става. И така се уважават до сутринта. После отговорника (може и да съм аз) публикува във форума протокол от събирането и гласовете. Това на другия ден, че от махмурлук си ***** ******* Другия отговорен брои гласовете, а администратора добавя необходимите там звездички едно/друго ромбчета или каквото искате. Аз предлагам да не са ромбчета овалчета гевречета и тям подобни а да са шишенца. като гледам парабелум се отличи с 3 шишенца. Аз бях на 2 и почти на дъното на третото ама на! Пустите въздържателки (2 броя) скроиха лошотия и ме запратиха във Въздържателно дружество защото имали много хубави вратовръзки там. Поне така казаха. На мен ми дадоха чувал.

Comment

Erich Von Manstein написа
          Шеленберг, ще си позволя да се обърна с теб приятелски тъй като те чувствам близък.
          И така - копеле, и`ам идея. Авторитета ще се раздава само на форумни срещи. регламента е след десетата текила. този дето иска да получи повече авторитет пита: И са копелета, вие уважаате ли ме? И тъй като те го уважават той ги черпи по още една. Ето така става. И така се уважават до сутринта. После отговорника (може и да съм аз) публикува във форума протокол от събирането и гласовете. Това на другия ден, че от махмурлук си ***** ******* Другия отговорен брои гласовете, а администратора добавя необходимите там звездички едно/друго ромбчета или каквото искате. Аз предлагам да не са ромбчета овалчета гевречета и тям подобни а да са шишенца. като гледам парабелум се отличи с 3 шишенца. Аз бях на 2 и почти на дъното на третото ама на! Пустите въздържателки (2 броя) скроиха лошотия и ме запратиха във Въздържателно дружество защото имали много хубави вратовръзки там. Поне така казаха. На мен ми дадоха чувал.

:tup: :tup: :tup: Само така
          Къде и да одиш, къде и да шеташ, не се срами, не се плаши българин да си.

Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда.

Войната е много сладко нещо за тези, които не са я виждали.

Comment

Във форума за бойни изкуства, под аватара, наред с останалите данни, пише и какви бойни изкуства и техни стилове тренира потребителят.

В нашия случай, можем да поставим информация за това,
            какъв тип история (военна, на дипломацията, политическа, на научните открития...)
            и в кой/кои исторически период/и (средновековие)
            "тренират" нашите потребители!

:wall: :1087:
            Ако мислиш за 1 година напред, посей ориз, ако мислиш за 10 години напред, засади дърво, а ако мислиш за 100 години напред - образовай населението!!!

Comment

Това може да го пише в интересите му така, че в общи линии нещата се припокриват.

Comment

Working...
              X