If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
При мен май абонирането става автоматично - всяка тема, в която пиша мнение става Абонамент . Освен това аз харесвам многофункционалността. Вярно, че сега повечето неща може да ми се струват излишни, но когато свикна с нещо, което на пръв поглед е сложно и се чувствам горда . С две думи, форумът ми харесва такъв, какъвто е. А и погледнато естетически, няколко лентички под профила ти едва ли усложняват нещата... тоест, не мисля че имат влияние върху оптическо възприемане, или пък върху бързината на зареждането.
Между другото моя нет е доста бавен, но форумът се зарежда учудващо лесно
Едно е да искаш, друго е да можеш, а трето и четвърто е да го направиш...
Абе, не го разбирам много, много. Цъкам да пробвам, пише "увеличи авторитета", пък после ме пита дали одобрявам мнение. Както и да е, смятам го за ненужно.
Абе аз си мисля че форума си е идеален нищо сложно не намирам в него а за авторитета пак ще кажа че не е лошо да го има абе ще видим след края на гласуването.
Къде и да одиш, къде и да шеташ, не се срами, не се плаши българин да си.
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда.
Войната е много сладко нещо за тези, които не са я виждали.
„Аз, Драгомир, писах.
Аз, Севаст Огнян, бях при цар Шишман кефалия и много зло патих. В това време турците воюваха. Аз се държах за вярата на Шишмана царя.“
Гледам че постоянно се мени този авторитет- имах едно зелено квадратче, после сивичко...сега гледам- червено, и пише, че потребителите нямат добро мнение за мен. Лол О.о
Странно ми е как човек може да има мнение за човек, който не познава, но пък сигурно си има обяснение. Както и да е, не това е най-важното....темите тук са страхотни!
Но разкажи със думи прости на тях, на бъдещите хора, които ще поемат поста ни, че ние храбро сме се борили!
Просто явно разни хора не са харесали определени твои мнения.
Нищо! И така да е...а явно е...не се притеснявам. Много хора не харесват мен и моите мнения, но пък...като се сетя...ИМПЕРИИ ЗАГИВАТ!..това ли да ми е проблема :tup:
Оценките се дават въз основа на мненията, не толкова на познанство (или да го напиша по друг начин - познанството в случая с форума се извършва въз основа на изписаните от съответния потербител мнения). Това в най-добрият случай.
Comment