Съгласни ли сте да изтрия последните една-две страници?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Системата за 'Авторитет' - За и Против
Collapse
X
-
Аз също се изказах достатъчно категорично против ситемата за авторитет в началото, но не мога да не призная, наличието на известен елемент на забавност в цялата тази работа. Според мен, това се дължи на факта, че имаме още един канал за обратна връзка на дадена тема, при това съчетано с елемента на анонимността (или съзнателният отказ от анонимност).
Продължавам да твърдя, че самата идея за 'авторитет' е нелепа и се чудя дали форумният енджин не позволява, запазването на този допълнителен канал за обратна връзка, без това да е обвързано с трупането на някакви точки и "покачването на авторитет"?
:x :evil: и освен това май не може да се разбере как работи ш****ата система! Според горните постинги при 20 точки се получават 2 'нашивки', моя милост обаче е все още горд притежател на една чертичка и 20 зелени точки... :vsad: :comp03: :comp26: демек гроздето е кисело та направо не се търпи!
Comment
-
Гост
Аз съм против!
Не е редно макар и на шега да се слага рейтинг за...нищо!Правилата за форумно поведение са общоизвестни,а рейтингът в случая не е...писмено мотивиран за всеки един от нас:tdown
Comment
-
Мен ме ядосва, че 99 % от гласовете за мен са за някакви чои мнения написани просто така, а не за нещата, които си мисля че са основни - преводи биографии и т.н. Гласовете винаги са за някакви дребни неща т.е. се гласува за човека, а не за мнението - просто от уважение или от де да знам какво. Това не ми харесва ама явно няма да се промени.
Comment
-
Къде точно трябва да отида за да проверя за кои теми съм получил положителни или отрицателни гласове, че така и не разбрах?Къде и да одиш, къде и да шеташ, не се срами, не се плаши българин да си.
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда.
Войната е много сладко нещо за тези, които не са я виждали.
Comment
-
Гост
barabanchik написаНе е редно макар и на шега да се слага рейтинг за...нищо!Правилата за форумно поведение са общоизвестни,а рейтингът в случая не е...писмено мотивиран за всеки един от нас:tdown
Така. че това, може би, е форма на протест...
Comment
-
Интересно ми е какви други варианти на "обратна връзка" бихте предложили като алтернатива?
Наистина явно няма да я бъде тази система, тези дни ще я изключа. Но това не пречи да предлагате алтернативни идеи.
valo написаПравилата са известни, но това не означава, че всички са съгласни с тях...въпреки декларациите при регистрацията. Но там са премълчани ограниченията за достъп на "новаците" и други подобни подробности...
Доколко е съгласен всеки потребител с правилата, това си е негова работа, правилата не са родени от някакви произволни хрумвания, а участието във форума е съвършено доброволно.albireo написа...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...
Comment
-
Всъщност, може би трябва да уточня нещо, което би трябвало да е ясно, но винаги се намира някой да се прави на ударен: съвсем естествено е, разбира се не само за този форум, а практически за всяка човешка дейност, че хората, които са се доказали чрез участие във форума, имат малко повече права и са по-уважавани от страна на управата, отколкото току-що записалите се и още почти неучаствали в дискусиите нови участници. Системата за авторитета беше опит това да е по-пригледно. Разбира се, всяка хубава идея е добре дошла.Модератор на раздели "Втора световна война" и "Междувоенен период".
Проект 22.06.1941 г.
"... там можете да попаднете на персонажи като например "честен прокурор" - а това, съгласете се, е същество къде-къде по-фантастично от някакъв си там "тъмен елф"." ©
Comment
-
Имам една идея може да не е много добра, ама да си я кажа. Мисля това кой колко Авторитет има да не се вижда от никой, който иска да си види авторитета (и на кой теми е получил положителни или отрицателни оценки, но не и от кой ги е получил) да си влезе в Потребителските настройки, и също така да не може да вижда другите колко авторитет имат и така примерно новите потребители няма да се влияят от това нещо кой шише добре или зле, или кой какъв човек е.Къде и да одиш, къде и да шеташ, не се срами, не се плаши българин да си.
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда.
Войната е много сладко нещо за тези, които не са я виждали.
Comment
Comment