Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Системата за 'Авторитет' - За и Против

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Съгласни ли сте да изтрия последните една-две страници?

Comment

Ех, Ерих, какъв заличител си .

Comment

Ами писахме безсмислици спамихме чатихме и няма смисъл. Аз се забавлявах обаче темата се водеше да е сериозна затова.

Comment

Бриши!
          knowledge is power

Comment

Аз също се изказах достатъчно категорично против ситемата за авторитет в началото, но не мога да не призная, наличието на известен елемент на забавност в цялата тази работа. Според мен, това се дължи на факта, че имаме още един канал за обратна връзка на дадена тема, при това съчетано с елемента на анонимността (или съзнателният отказ от анонимност).
            Продължавам да твърдя, че самата идея за 'авторитет' е нелепа и се чудя дали форумният енджин не позволява, запазването на този допълнителен канал за обратна връзка, без това да е обвързано с трупането на някакви точки и "покачването на авторитет"?

:x :evil: и освен това май не може да се разбере как работи ш****ата система! Според горните постинги при 20 точки се получават 2 'нашивки', моя милост обаче е все още горд притежател на една чертичка и 20 зелени точки... :vsad: :comp03: :comp26: демек гроздето е кисело та направо не се търпи!
            Recalibrating my lack of faith in humanity...

https://www.youtube.com/watch?v=MvqjkS6t9Yk

Comment

Не, всъщност оценките на форумнат ауправа не "тежат" повече. Ето - вчера имах 32 точки. Малко по-късно Грей ми е гласувал авторитет и точките станаха 33. Т.е. и гласовете на управата "тежат" по една точка. Поне аз така си обяснявам нещата.

Comment

Хана написа
                Я вижте как ми отива новия аватар

Поздравления, носиш го чудесно
                "Pressй; fortement sur ma droite, mon centre cède, impossible de me mouvoir, situation excellente, j'attaque."
                Осмелих се. Осмелявам се. Докрай. И си плащам за това. Не се пазаря.

Comment

Аз съм против!

Не е редно макар и на шега да се слага рейтинг за...нищо!Правилата за форумно поведение са общоизвестни,а рейтингът в случая не е...писмено мотивиран за всеки един от нас:tdown

Comment

Мен ме ядосва, че 99 % от гласовете за мен са за някакви чои мнения написани просто така, а не за нещата, които си мисля че са основни - преводи биографии и т.н. Гласовете винаги са за някакви дребни неща т.е. се гласува за човека, а не за мнението - просто от уважение или от де да знам какво. Това не ми харесва ама явно няма да се промени.

Comment

Къде точно трябва да отида за да проверя за кои теми съм получил положителни или отрицателни гласове, че така и не разбрах?
                      Къде и да одиш, къде и да шеташ, не се срами, не се плаши българин да си.

Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда.

Войната е много сладко нещо за тези, които не са я виждали.

Comment

barabanchik написа
                        Не е редно макар и на шега да се слага рейтинг за...нищо!Правилата за форумно поведение са общоизвестни,а рейтингът в случая не е...писмено мотивиран за всеки един от нас:tdown
                        Правилата са известни, но това не означава, че всички са съгласни с тях...въпреки декларациите при регистрацията. Но там са премълчани ограниченията за достъп на "новаците" и други подобни подробности..
                        Така. че това, може би, е форма на протест...

Comment

Е, в правилата няма нищо за "авторитета", така че всеки да прави каквото си иска
                          Сериозно - системата все още е под върпос, в пробен период. Предстои да се види дали има истински смисъл от нея или става повече за забавление само.
                          XV mile the sea brode is
                          From Turkey to the Ile of Rodez...

Comment

Интересно ми е какви други варианти на "обратна връзка" бихте предложили като алтернатива?

Наистина явно няма да я бъде тази система, тези дни ще я изключа. Но това не пречи да предлагате алтернативни идеи.

valo написа
                            Правилата са известни, но това не означава, че всички са съгласни с тях...въпреки декларациите при регистрацията. Но там са премълчани ограниченията за достъп на "новаците" и други подобни подробности...
                            Прав си. Това е защото нямах възможност да синхронизирам всичко навреме и не се знае кога ще имам такава.

Доколко е съгласен всеки потребител с правилата, това си е негова работа, правилата не са родени от някакви произволни хрумвания, а участието във форума е съвършено доброволно.
                            Last edited by Imperial; 29-04-2005, 02:04. Причина: Автоматично сливане на двойно мнение
                            albireo написа
                            ...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...

Comment

Всъщност, може би трябва да уточня нещо, което би трябвало да е ясно, но винаги се намира някой да се прави на ударен: съвсем естествено е, разбира се не само за този форум, а практически за всяка човешка дейност, че хората, които са се доказали чрез участие във форума, имат малко повече права и са по-уважавани от страна на управата, отколкото току-що записалите се и още почти неучаствали в дискусиите нови участници. Системата за авторитета беше опит това да е по-пригледно. Разбира се, всяка хубава идея е добре дошла.
                              Модератор на раздели "Втора световна война" и "Междувоенен период".
                              Проект 22.06.1941 г.
                              "... там можете да попаднете на персонажи като например "честен прокурор" - а това, съгласете се, е същество къде-къде по-фантастично от някакъв си там "тъмен елф"." ©

Comment

Имам една идея може да не е много добра, ама да си я кажа. Мисля това кой колко Авторитет има да не се вижда от никой, който иска да си види авторитета (и на кой теми е получил положителни или отрицателни оценки, но не и от кой ги е получил) да си влезе в Потребителските настройки, и също така да не може да вижда другите колко авторитет имат и така примерно новите потребители няма да се влияят от това нещо кой шише добре или зле, или кой какъв човек е.
                                Къде и да одиш, къде и да шеташ, не се срами, не се плаши българин да си.

Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда.

Войната е много сладко нещо за тези, които не са я виждали.

Comment

Working...
                                X