Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Системата за 'Авторитет' - За и Против

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

На мен ми зарежда бързо и хубаво. Така ми харесва.

Comment

При мен май абонирането става автоматично - всяка тема, в която пиша мнение става Абонамент . Освен това аз харесвам многофункционалността. Вярно, че сега повечето неща може да ми се струват излишни, но когато свикна с нещо, което на пръв поглед е сложно и се чувствам горда . С две думи, форумът ми харесва такъв, какъвто е. А и погледнато естетически, няколко лентички под профила ти едва ли усложняват нещата... тоест, не мисля че имат влияние върху оптическо възприемане, или пък върху бързината на зареждането.
      Между другото моя нет е доста бавен, но форумът се зарежда учудващо лесно
      Едно е да искаш, друго е да можеш, а трето и четвърто е да го направиш...

Comment

Абе, не го разбирам много, много. Цъкам да пробвам, пише "увеличи авторитета", пък после ме пита дали одобрявам мнение. Както и да е, смятам го за ненужно.
        По моя преценка съм обективен.

Comment

Ми нали можеш да одобриш и да не одобриш!

Comment

Дядка, все повече си мисля да взема да ти смъкна авторитета :mhehe: :mhehe:
            На нож!

Comment

Майоре, ще снимам как те бесят (я си спомни 20 юли 1944) или още не си бил роден а? С кой си мислиш че си исмаш работа, бе хлапе!

Comment

Абе аз си мисля че форума си е идеален нищо сложно не намирам в него а за авторитета пак ще кажа че не е лошо да го има абе ще видим след края на гласуването.
                Къде и да одиш, къде и да шеташ, не се срами, не се плаши българин да си.

Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда.

Войната е много сладко нещо за тези, които не са я виждали.

Comment

А края кога е?
                  „Аз, Драгомир, писах.
                  Аз, Севаст Огнян, бях при цар Шишман кефалия и много зло патих. В това време турците воюваха. Аз се държах за вярата на Шишмана царя.“

Модератор на раздел "Военна Авиация"

Comment

Засега не е сложен краен срок на гласуването. Тоест, може да се каже, че системата е в 'пробен' период.
                    Модератор на раздели "Втора световна война" и "Междувоенен период".
                    Проект 22.06.1941 г.
                    "... там можете да попаднете на персонажи като например "честен прокурор" - а това, съгласете се, е същество къде-къде по-фантастично от някакъв си там "тъмен елф"." ©

Comment

Гледам че постоянно се мени този авторитет- имах едно зелено квадратче, после сивичко...сега гледам- червено, и пише, че потребителите нямат добро мнение за мен. Лол О.о
                      Странно ми е как човек може да има мнение за човек, който не познава, но пък сигурно си има обяснение. Както и да е, не това е най-важното....темите тук са страхотни!
                      Но разкажи със думи прости на тях, на бъдещите хора, които ще поемат поста ни, че ние храбро сме се борили!

Comment

Просто явно разни хора не са харесали определени твои мнения.

Comment

Абе аз ви казах че това е глупост ама нейсе. Ще видим до къде ще доведе това.
                          То исторически филми в България не се правят, щото няма продуктово позициониране - Симеон Цветков 2012г.

Comment

Erich Von Manstein написа
                            Просто явно разни хора не са харесали определени твои мнения.

Нищо! И така да е...а явно е...не се притеснявам. Много хора не харесват мен и моите мнения, но пък...като се сетя...ИМПЕРИИ ЗАГИВАТ!..това ли да ми е проблема :tup:

:fire: :fire: :fire: :fire: :fire: :fire: :fire: :fire: :fire: :fire: :fire:
                            Но разкажи със думи прости на тях, на бъдещите хора, които ще поемат поста ни, че ние храбро сме се борили!

Comment

Оценките се дават въз основа на мненията, не толкова на познанство (или да го напиша по друг начин - познанството в случая с форума се извършва въз основа на изписаните от съответния потербител мнения). Това в най-добрият случай.

Comment

Вижда се за коя тема (дори не е ясно за кое мнение в нея) е дадена или отнета точка авторитет.
                                Но не се вижда кой е гласувал.
                                (Може би - нарочно?)

За една и съща моя тема получих зелена и червена точка.
                                Ще посипя главата си със сол... А езика си - с пепел...
                                :1087:
                                Ако мислиш за 1 година напред, посей ориз, ако мислиш за 10 години напред, засади дърво, а ако мислиш за 100 години напред - образовай населението!!!

Comment

Working...
                                X