На мен ми зарежда бързо и хубаво. Така ми харесва.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Системата за 'Авторитет' - За и Против
Collapse
X
-
При мен май абонирането става автоматично - всяка тема, в която пиша мнение става Абонамент . Освен това аз харесвам многофункционалността. Вярно, че сега повечето неща може да ми се струват излишни, но когато свикна с нещо, което на пръв поглед е сложно и се чувствам горда . С две думи, форумът ми харесва такъв, какъвто е. А и погледнато естетически, няколко лентички под профила ти едва ли усложняват нещата... тоест, не мисля че имат влияние върху оптическо възприемане, или пък върху бързината на зареждането.
Между другото моя нет е доста бавен, но форумът се зарежда учудващо лесноЕдно е да искаш, друго е да можеш, а трето и четвърто е да го направиш...
Comment
-
Абе аз си мисля че форума си е идеален нищо сложно не намирам в него а за авторитета пак ще кажа че не е лошо да го има абе ще видим след края на гласуването.Къде и да одиш, къде и да шеташ, не се срами, не се плаши българин да си.
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда.
Войната е много сладко нещо за тези, които не са я виждали.
Comment
-
Засега не е сложен краен срок на гласуването. Тоест, може да се каже, че системата е в 'пробен' период.Модератор на раздели "Втора световна война" и "Междувоенен период".
Проект 22.06.1941 г.
"... там можете да попаднете на персонажи като например "честен прокурор" - а това, съгласете се, е същество къде-къде по-фантастично от някакъв си там "тъмен елф"." ©
Comment
-
Гледам че постоянно се мени този авторитет- имах едно зелено квадратче, после сивичко...сега гледам- червено, и пише, че потребителите нямат добро мнение за мен. Лол О.о
Странно ми е как човек може да има мнение за човек, който не познава, но пък сигурно си има обяснение. Както и да е, не това е най-важното....темите тук са страхотни!Но разкажи със думи прости на тях, на бъдещите хора, които ще поемат поста ни, че ние храбро сме се борили!
Comment
-
Erich Von Manstein написаПросто явно разни хора не са харесали определени твои мнения.
Нищо! И така да е...а явно е...не се притеснявам. Много хора не харесват мен и моите мнения, но пък...като се сетя...ИМПЕРИИ ЗАГИВАТ!..това ли да ми е проблема :tup:
:fire: :fire: :fire: :fire: :fire: :fire: :fire: :fire: :fire: :fire: :fire:Но разкажи със думи прости на тях, на бъдещите хора, които ще поемат поста ни, че ние храбро сме се борили!
Comment
-
Вижда се за коя тема (дори не е ясно за кое мнение в нея) е дадена или отнета точка авторитет.
Но не се вижда кой е гласувал.
(Може би - нарочно?)
За една и съща моя тема получих зелена и червена точка.
Ще посипя главата си със сол... А езика си - с пепел...
:1087:Ако мислиш за 1 година напред, посей ориз, ако мислиш за 10 години напред, засади дърво, а ако мислиш за 100 години напред - образовай населението!!!
Comment
Comment