Хайде, кво правим, ще се зазяпаме и ще пропуснем, кой идва, остава ли за петък??? :mike:
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Среща на форума !
Collapse
X
-
Аз съм тамМодератор на раздели "Втора световна война" и "Междувоенен период".
Проект 22.06.1941 г.
"... там можете да попаднете на персонажи като например "честен прокурор" - а това, съгласете се, е същество къде-къде по-фантастично от някакъв си там "тъмен елф"." ©
Comment
-
Добре, значи последно остава петък, в 18:30, на обичайното място. Който мисли, че може да дойде, но не е сигурен че ще успее за часа, нека ми прати ЛС.Модератор на раздели "Втора световна война" и "Междувоенен период".
Проект 22.06.1941 г.
"... там можете да попаднете на персонажи като например "честен прокурор" - а това, съгласете се, е същество къде-къде по-фантастично от някакъв си там "тъмен елф"." ©
Comment
-
von Danitz написаклечим като печенеги край Днепър и пие им се бира, просто си личи...:sm113: :tup:
...Българите това е народът,който имаше всичко което е пожелавал,народ в който е придобивал титли онизи който е купувал благородството си с кръвта на неприятеля,народ при който бойното поле прославя рода,понеже у тях без колебание за по-благороден се смята ония,чието оръжие е било окървавено повече в сражение...
Comment
-
За срещата на форума по бойни изкуства четете тук:
Среща в Пловдив или София!... Хайде, де ...
За следващата ни среща четете тук:
Кога да бъде новата ни среща и кои бойни стилове ще се представят?
Ако мислиш за 1 година напред, посей ориз, ако мислиш за 10 години напред, засади дърво, а ако мислиш за 100 години напред - образовай населението!!!
Comment
Comment