Ами кажете за моделите.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Среща на форума !
Collapse
X
-
Съвсем набързо защото нямам време.
НЕДЕЛЯ ОТ 14 ЧАСА ПРЕД ПОПА, ОТИВАМЕ ДА ГЛЕДАМЕ ВОЕННО-ИСТОРИЧЕСКИЯТ МУЗЕЙ.
Срещата миналата неделя беше невероятна.Много ми хареса.Запознах се с доста хора.Подробен доклад от нея скоро!То исторически филми в България не се правят, щото няма продуктово позициониране - Симеон Цветков 2012г.
Comment
-
Parabellum написаСрещата миналата неделя беше невероятна.Много ми хареса.Запознах се с доста хора.Подробен доклад от нея скоро!
мда и аз съм много довелен от срещата...трябва по-често да се събираме така...
ще се опитаме да дойдем с mr.Hyde в музея ама не обещавам...
P.S.10x hahorat...много съм доволен от Ромел...още не съм го почнал но като го свърша ще ви покажа снимки..."Чуя ли думата култура, зареждам револвера!"
Comment
-
Добре, аз ще гледам да съм на линия. Предлагам през 1-2 поста да се пуска мястото и часът на срещата.
НЕДЕЛЯ ОТ 14 ЧАСА ПРЕД ПОПА, ОТИВАМЕ ДА ГЛЕДАМЕ ВОЕННО-ИСТОРИЧЕСКИЯТ МУЗЕЙ.Модератор на раздели "Втора световна война" и "Междувоенен период".
Проект 22.06.1941 г.
"... там можете да попаднете на персонажи като например "честен прокурор" - а това, съгласете се, е същество къде-къде по-фантастично от някакъв си там "тъмен елф"." ©
Comment
-
Съгласен съм за постовете.Ако има някаква промяна от моя страна, я рейс закъснее, я нещо друго стане.Аз ще уведомя Воланд и Капитана по ДжиЕсЕм-ите им и ще съобщя да задържат хората докато пристигна.Все пак ще пътувам от Велико Търново към Столицата.
НЕДЕЛЯ ОТ 14 ЧАСА ПРЕД ПОПАТо исторически филми в България не се правят, щото няма продуктово позициониране - Симеон Цветков 2012г.
Comment
-
Пътешествието на Парабелум
Gaden Gogi написаА аз ще гледам формулата и ще съм свободен чак след 17.Вие планирате ли да ходите в някаква кръчма след това?
Става ли?
В НЕДЕЛЯ 14 ч ПРЕД ПОПА, ОТИВАМЕ ВЪВ ВОЕННО-ИСТОРИЧЕСКИЯТ МУЗЕЙТо исторически филми в България не се правят, щото няма продуктово позициониране - Симеон Цветков 2012г.
Comment
-
[quote="Parabellum"]
Отиваме на кръчма и ти вземам танковете
/quote]
за какви танкове става въпрос?
иначе прд Попа се има предвид там дето са чакахме и преди - пред киното Одеон нали?
ще гледам да дойда...зависи дали ще ми е тежък махмурлука тогава... :lol:"Чуя ли думата култура, зареждам револвера!"
Comment
Comment