Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Бюро жалби

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Да не би куукиес???
    При мен те редовно сговняват работата, триеш всички и почваш наново
    XV mile the sea brode is
    From Turkey to the Ile of Rodez...

Comment

Jedem - das Seine

Пилот написа
      Като почна ти ще бъдеш първия
      Благодаря за добрите чувства, ама съм малко огнеупорен...
      :mhehe:

ти като четеш Гареев, Семиряга и Безыменский сигурно си представяш как им издигаш паметници
      Si vis pacem - para bellum!

Comment

ААА един капитан си имаме във форума който е майор (и това е Хауптман) и един капитан, който също е мойор само че това е ника му. Тях няма да ги барате ей!

Comment

Hauptmann написа
          ти като четеш Гареев, Семиряга и Безыменский сигурно си представяш как им издигаш паметници
          Sorry, тези никога никъде не съм ги чел.

Иначе много не си падам по издигането на паметници. Предпочитам строежът на далеч по-полезни неща като самолетоносачи, самолети и всякакво оръжие.
          „Аз, Драгомир, писах.
          Аз, Севаст Огнян, бях при цар Шишман кефалия и много зло патих. В това време турците воюваха. Аз се държах за вярата на Шишмана царя.“

Модератор на раздел "Военна Авиация"

Comment

Аз пък имам малко по-различни виждания относно полезността на подобни съоръжения.
            albireo написа
            ...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...

Comment

Той предполагам Хауптман ще разясни, но Лев Безименски си е ортодоксален комунистически свещеник, май подобен е и Гареев (май съм мяркал нещо от него в lib.ru). Семиряга не съм го чувал. Надявам се да съм те ориентирал.
              Модератор на раздели "Втора световна война" и "Междувоенен период".
              Проект 22.06.1941 г.
              "... там можете да попаднете на персонажи като например "честен прокурор" - а това, съгласете се, е същество къде-къде по-фантастично от някакъв си там "тъмен елф"." ©

Comment

Е, аз не съм голям привърженик нито на комунизма, нито на чистата демокрация (то пък тя къде съществува ).

Съветска пропаганда почти никъде не съм чел, а изводите ми за Суворов са базирани на напълно логични (поне за мен) заключения.
                За съжаление много хора вярват на този писател
                „Аз, Драгомир, писах.
                Аз, Севаст Огнян, бях при цар Шишман кефалия и много зло патих. В това време турците воюваха. Аз се държах за вярата на Шишмана царя.“

Модератор на раздел "Военна Авиация"

Comment

титан на военната мисъл

другарят Махмуд Ахмедович Гареев - армейски генерал, професор, д-р - е несменяем председател на Академията за военни науки на РФ и автор на фундаменталния труд "Маршал Жуков - величие и уникалност на пълководческото изкуство" :sm113: :lol:
                  Si vis pacem - para bellum!

Comment

Г-р-р-р-р-р, четох твърдението на оная ...... Резун, че Отечествената война не била отечествена и че Съветите я били загубили, а после лъгали че са я спечелили........... И аз ще направя много неща за пари, ама този определено ме минава....
                    Сори за тона, ама,............

Comment

Защо като се опитам да се сложа в листата ми с приятели ми се изписва това - Sorry, you can not add yourself to your own buddy list ?
                      "Pressй; fortement sur ma droite, mon centre cède, impossible de me mouvoir, situation excellente, j'attaque."
                      Осмелих се. Осмелявам се. Докрай. И си плащам за това. Не се пазаря.

Comment

Hauptmann написа
                        другарят Махмуд Ахмедович Гареев - армейски генерал, професор, д-р - е несменяем председател на Академията за военни науки на РФ и автор на фундаменталния труд "Маршал Жуков - величие и уникалност на пълководческото изкуство" :sm113: :lol:
                        Той ли беше писал, че мобилизацията е опиумът на войната?

Comment

Stagon написа
                          Г-р-р-р-р-р, четох твърдението на оная ...... Резун, че Отечествената война не била отечествена и че Съветите я били загубили, а после лъгали че са я спечелили........... И аз ще направя много неща за пари, ама този определено ме минава....
                          Сори за тона, ама,............
                          Ами поне за Отечествената е прав ..... другите по-цивилизовани народи и викат Гражданска
                          Демокрация не е да правиш каквото си искаш, а да не правиш това, което не искаш.

请您死在地狱般的阵痛
                          [qing nin si zai di yu ban de zhen tong]
                          きさまはしんでくださいませんか
                          [kisamawa shinde kudasaimasenka]

Comment

Смятай, че това е последно предупреждение.
                            Воланд
                            Last edited by messire Woland; 11-04-2005, 16:50.

Comment

Забелязвам че и Голъм е страшно на Вие с математиката
                              Това какво точно следва да означава? Защото тук е "бюро жалби", а къде точно е съдържанието на тази жалба?

Comment

gollum написа
                                Това какво точно следва да означава? Защото тук е "бюро жалби", а къде точно е съдържанието на тази жалба?
                                В темата за Варшавския договор приведох убедителни доказателства по тезата си и в следствие на това постът ми бе изтрит. Това е адски безмислено...
                                а обяснението му би трябвало да важи за всички постове по темата. и изобщо нали ти е ясно за какво става въпрос?

Comment

Working...
                                X